90’s goddess Drew Barrymore en The Shoe

In mijn vorige post noemde ik al even de nieuwe clip van het muzikale project van actrice Jena Malone, The Shoe. Toen ik het zag wist ik het meteen: deze clip voor het nummer “Dead Rabbit Hopes” kan eigenlijk niet anders dan geïnspireerd zijn door de prachtige ’90s goddess Drew Barrymore. Voor ik het wist was ik aan het googlen en doorklikken en hoe meer ik klikte, hoe meer ik óók donkere lipstick wilde en een tuinbroek van spijkerstof en nóg blonder haar. 90’s Drew KICKS ASS.

Ze is nog steeds prachtig natuurlijk, daar niet van. En hoewel ik haar niet persoonlijk ken lijkt ze me echt lief en tegelijkertijd hilarisch (soms heb je dat gewoon bij iemand). Ze is inmiddels getrouwd, heeft twee schattige dochtertjes (Olive en Frankie, hoe lief zijn die namen?), gaat soms op kookcursus en speelt af en toe nog een rolletje, maar doet tegenwoordig eigenlijk meer met haar eigen productiebedrijf. Zo produceerde ze onder andere Charlie’s Angels, een echte girl power film waarin ze met een van haar beste vriendinnen een hoofdrol vertolkt (jup, Cameron Diaz).

Drew Barrymore filmtips: Poison Ivy (1992)Boys on the Side (1995)Never Been Kissed (1999)Charlie’s AngelsDonnie Darko (daar speelt Jena Malone ook in trouwens!) – 50 First DatesMusic and Lyrics (beetje afgezaagd maar wel cute) – He’s just not the into you en Going The Distance.
* (klik op de titels voor de trailers)

Dit liedje (Broken Hearted Love Song) van The Shoe is ook mooi trouwens.

Wilde ik even delen.
Liefs,
Ash

You might also like...

This entry was posted in 90's child, granny hobby, inspiration, nederlands, tunes and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 90’s goddess Drew Barrymore en The Shoe

 1. Vera says:

  Ik vind haar ook zó leuk! En die namen van die kindjes zijn té schattig!

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Merel says:

  Ah, ze is zooo cool! Ik was haar een beetje vergeten. Thanks voor de reminder :-)
  En dat shirt dat ze met die kiddies draagt, té geniaal. Bijna zou je twee draakjes van kinders mee willen sleuren, overal waar je gaat. Bijna.

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, ja schattig he!

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *