Een playlist voor Kim

Gisteren vroeg Kim mij om een playlist van liedjes die ik leuk vind. Wie weet zat er voor haar ook iets leuks tussen? Jeetje, dat is echt nog best moeilijk! Om toch een soort van selectie te kunnen maken heb ik twee criteria gehanteerd: een vrouwelijke zangeres + liedjes waar ik op dit moment het meest naar luister. Nog steeds lastig om dan maar tien nummers uit te kiezen en het is ook een beetje een gekke mix geworden, maar vooruit… het is gelukt! Kim, ik hoop dat er iets leuks voor je tussen zit! ♥


Als 8tracks niet werkt, dan heb ik hier ook de youtube versie. Ik hoop dat de eventuele reclames niet al te irritant zijn… Have fun! En voel je vrij om je favoriete nummer van dit moment te delen in de comments! Altijd leuk om muziektips te krijgen natuurlijk :)

Zoals je ziet is dit Side 1… Met andere woorden… to be continued! ;)

You might also like...

This entry was posted in granny hobby, illustrations (in style of a 3yr old), lana del slay, playlist, pop pop pop, tunes. Bookmark the permalink.

8 Responses to Een playlist voor Kim

 1. Masha says:

  Oeeeh fijn mixje!

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Benthe says:

  Lana ♥

  ReplyReply

  [Reply]

 3. nettelie says:

  Fijn lijstje, thanks! Ik ben GROOT fan van Tove Lo. Haar hele ep is geweldig, waaronder het origineel van Habits/Stay High. Qua tips… volgens mij ga jij Joni Mitchell prachtig vinden. Weet niet of je haar misschien al jaren kent, maar begin anders met de cd Blue (haar bekendste, volgens mij). Veeeeeery pretty & Fleetwood Mac-ish. Echt iets voor jou :) (En als je ooit schilderijtjes voor betalende klanten gaat maken, ben ik de eerste en dan wil ik de voorkant van Blue. ;)

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Jaaa, Joni Mitchell, ik heb daar veel over gehoord en ik ken ook al wel wat van haar, maar eigenlijk heb ik nooit echt GOED geluisterd. Bedankt voor de tip! Ik ben benieuwd naar het album. De voorkant is echt een mooie foto trouwens, ik ben benieuwd of ik dat wel eer aan kan doen, haha… Ik ben wel van plan een soort van winkeltje te openen , maar zit nu nog een beetje in de brainstormfase en heb binnenkort mijn eerste “echte” klant om te kijken of het werkt. Zodra het zover is dan ga ik als eerst met Joni voor je aan de slag! ;) Bedankt voor je leuke comments altijd, ik vind ze altijd een leuke aanvulling op m’n posts :-) (en dan bedoel ik niet de complimenten hoor, haha, gewoon altijd de leuke tips die je geeft!)

  ReplyReply

  [Reply]

 4. Rianne says:

  Leuk! Niet helemaal mijn muziek, maar ik luister wel veel naar Stay High, die is zo gaaf!

  ReplyReply

  [Reply]

 5. Milou says:

  I like!

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Fijn! :)

  ReplyReply

  [Reply]

 6. Elisa says:

  Een fijne mix

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *