Wishlist (the material version)

Shoppen is absoluut niet mijn hobby, maar soms is het gewoon heel leuk om een verlanglijstje te maken en alvast te kunnen bedenken wat je met je volgende verdiende centjes wilt gaan doen (afgezien van de huur betalen natuurlijk). De dingen die op mijn wishlist staan kan ik zeker niet in 1x keer kopen en sommige komen er misschien helemaal niet van, maar dat maakt het niet minder leuk. Ik dacht, laat ik de wishlist eens delen, misschien doe jij dan ook inspiratie op voor jezelf of voor een ander.

1. Het boek ‘What Happened’ van Hillary Clinton Het boek van Hillary MOET ik natuurlijk lezen. Stiekem stel ik het een beetje uit, want ik vind het nogal confronterend. Ik geloof soms nog steeds niet dat Tr*mp president is… maar helaas… Het is de realiteit en ik ben best benieuwd wat Hillary er nou allemaal zelf van vindt. 2. Een warme trui Absoluut nog op mijn verlanglijstje: een lekker warme gebreide trui. In de winter draag ik weinig anders en mijn truien zijn nodig aan vervanging toe. Deze lichtroze vond ik schattig en is van de H&M. Ook wil ik graag nog een witte variant. 3. Chanel CC Cream Dit is zoiets dat op mijn lijstje staat, maar wat ik waarschijnlijk nooit ga kopen. Ik heb echter gelezen dat deze CC crème erg goed is, dus eigenlijk zoek ik iets soortgelijks, maar dan voor een fractie van de prijs. Ik zoek iets dat me een klein beetje kleur geeft, zodat ik er net iets frisser uit zie, en vooral hydraterend is (ik heb een erg droge huid). Tips zijn welkom! :) 4. Het album ‘Ruins’ van First Aid Kit Jaaaa, eindelijk, na jaren wachten komt First Aid Kit met een nieuw album! Wel pas in januari, dus we kunnen ‘m nog helemaal niet kopen, maar het vooruitzicht is al fijn. 5. Een melkopschuimer Eigenlijk droom ik stiekem al jaren van een kopje koffie in de ochtend met een lekkere schuimlaag, maar het is echt zo’n aanschaf die ik blijf uitstellen. Een elektrische opschuimer zou ik ook wel fijn vinden, maar ik vraag me toch af hoe lang zo’n ding meegaat. Bij deze moet je zelf nog wat inspanning verrichten voordat je melk opgeschuimd is, maar je kunt ‘m wel goed schoonmaken denk ik. 6. Het boek ‘The Bell Jar’ van Sylvia Plath Ook het boek van Sylvia Plath staat nog steeds op mijn verlanglijstje. Ik heb me rot gezocht op vakantie in Groot Brittannië, maar ik kon eigenlijk alleen een nieuwe versie vinden en het leek me juist leuk om het tweedehands aan te schaffen. Ik zet mijn zoektocht voort! 7. Douchegel ‘The Olive Branch’ van Lush Mijn zusje logeerde vorig weekend bij ons en ze nam natuurlijk haar hele beautystash mee (of op z’n minst een groot deel daarvan). Daar zat ook deze douchegel bij en hmmmmmm, wat ruikt deze lekker! Zodra m’n andere op is ga ik toch maar eens kijken of ik deze kan bestellen. 8. High Waisted vintage mom jeans Jup, ik ben een basic bitch, maar na het zien van soortgelijke jeans bij zowel m’n zusje als een paar vriendinnen wil ik ook zo’n leuke mom jeans! Op dit moment draag ik bijna iedere dag dezelfde spijkerbroek en die begint echt slijtplekken te vertonen, dus eigenlijk vind ik best dat ik een nieuwe mag kopen… Nu alleen nog kijken waar ik die kan scoren (ik bestel bijna nooit kleding online- die in bovenstaande collage is van Topshop).

Liefs,
Ash

You might also like...

This entry was posted in daily musings and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Wishlist (the material version)

 1. Sam says:

  Morning! Fijn lijstje. Heb je ‘Jij zegt het’ van Conny Palmen al gelezen? Gaat over Ted Hughes en Sylvia Plath, ik vond het heel mooi (en kan het naar je opsturen als je wil, ik voer een selectief gelezen-boeken-doorgeven-beleid).

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Oeh, nee nog niet, but I love de boeken van Conny Palmen! Ik ga je aanbod onthouden, dankjewel :)

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Simone says:

  Leuke wishlist! Als je moet kiezen zou ik 100% voor de melkopschuimer gaan haha. Persoonlijk vind ik het schuim van zo’n handmatige klopper een stuk beter dan die van een elektrische! Ik heb die van mij van de Xenos en die was maar 10 euro en werkt perfect!

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Naar aanleiding van jouw reactie ben ik gisteren de stad in gegaan en heb ik er eentje gekocht bij de Xenos #influencer ;) haha. Ben er echt blij mee, maakt topschuim. Thank you!

  ReplyReply

  [Reply]

 3. Karlijn says:

  Goh, ik zou ook denken dat je The Bell Jar juist in Engeland tweedehands wel zou kunnen vinden! Hopelijk kom je hem hier snel nog ergens tegen (en anders is misschien boekwinkeltjes.nl een optie, een website met allemaal tweedehandsboeken) :)

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Ja, dat had ik dus ook verwacht, maar helaas. Bedankt voor de tip! :)

  ReplyReply

  [Reply]

 4. Leoni says:

  Leuke wishlist. Ik heb van de week een Straight High Waist Jeans van de H&M besteld: http://www2.hm.com/nl_nl/productpage.0477585001.html
  Zit iets meer model in dan de mom jeans.

  ReplyReply

  [Reply]

 5. Hester says:

  Oh wauw hallo ik wist niet dat First Aid Kit zo fierce was! Zijn ze op de vorige albumcover eigenlijk ook wel, maar die heb ik vanwege de kleuren vooral in m’n hoofd als zonnig en ‘licht’ en dit is wel even heel anders.

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *