-


"Hoi! Ik ben Ashley! Ik ben 28 jaar en woon in het mooie Den Helder. Ik hou van de zee, reizen, boeken lezen, Stevie Nicks en natúúrlijk van fotografie. Inmiddels fotografeer ik al zo'n tien jaar en sinds een jaar doe ik betaalde opdrachten. Het liefst maak ik mooie portretten en leg ik de liefde vast. Bruiloftsfotografie bijvoorbeeld, maar ook "zomaar". Omdat de liefde mooi is en het zo leuk is om daar een mooie herinnering van te hebben! Op deze site vind je een paar voorbeelden. Vind je mijn foto's mooi en wil je ook door mij worden gefotografeerd? Super leuk! Neem contact met mij op en dan bespreken we de opties. Ben je benieuwd naar meer informatie over mij? Je kunt altijd een kijkje nemen op mijn blog."
-
-Op de foto? Stuur mij een berichtje met je wensen en dan help ik je graag verder! Je kunt mij het best bereiken op info@ashleylynn.nl of via bovenstaande linkjes.

2017- 2018 © Ashley Lynn Fotografie | Alle afbeeldingen zijn eigendom van ashleylynn.nl en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen. | KvK: 66432650.