Select Page
ashleylynn         port           book

Hoi! Ik ben Ashley en woon in het mooie Den Helder. Ik hou van de zee, reizen, boeken lezen, Stevie Nicks en natúúrlijk van fotografie.

Inmiddels fotografeer ik al zo’n tien jaar en na mijn studie (Geschiedenis aan de UvA, heel iets anders dus) besloot ik te kijken of ik hier mijn beroep van kon maken. Het liefst maak ik mooie portretten en leg ik de liefde vast. Bruidsfotografie bijvoorbeeld, maar ook “zomaar”. Omdat de liefde mooi is en het zo leuk is om daar een tastbare herinnering van te hebben!

Op deze site vind je een paar voorbeelden. Vind je mijn foto’s mooi en wil je ook door mij worden gefotografeerd? Neem contact met mij op en vertel me je fotografie-wensen. Ik heb verschillende pakketten om het je makkelijk te maken, maar ben ook heel flexibel. Mail me en dan bespreken we alle opties. O ja, en reizen vind ik ook geen probleem!

Ben je benieuwd naar meer informatie over mij of wil je nog meer foto’s zien? Je kunt altijd een kijkje nemen op mijn blog of op mijn instagrampagina.

Ga je trouwen? Wil je mooie foto’s van jezelf of van jou en je partner? Ik help je graag! ♥
Mail mij je wensen en ik mail je zo snel mogelijk terug met de informatie en mijn pakketten waarvan ik denk dat ze het best bij je passen.

Je kunt mij bereiken op info@ashleylynn.nl of via onderstaande social media.

“Ashley als bruidsfotografe was 100% de juiste keuze. Wij zijn ontzettend tevreden met de foto’s die wij hebben gekregen. Ashley is fijn om erbij te hebben, ze voelt mooie en sociale momenten goed aan en valt goed binnen de groep. Al met al een geweldige ervaring!”

Jori en Bram

Augustus 2018

Sta je dan: pasgetrouwd, vol van de zenuwen en dan moet je ook nog eens op de foto. Want ja: de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk ook jaren later kunnen bewonderen. Het scheelt natuurlijk al dat Ashley zo’n mooi eigen stijl heeft, waardoor je weet dat het heus wel goedkomt met het eindresultaat. Maar wat het voor ons echt deed is hoe Ashley haar best doet om je op je gemak te laten voelen. We hebben tijdens de shoot het meest gelachen, de zenuwen waren nergens te bekennen en de shoot zelf is alleen al een leuke herinnering aan onze speciale dag. En de foto’s? Mooier dan we hadden gehoopt. Claudia

Augustus 2018

“Ashley weet precies hoe ze persoonlijkheid moet vangen in een foto. Ik ben ontzettend tevreden en houd haar in mijn achterhoofd als ik nieuwe foto’s nodig heb.”

Fleur Joesten (missjoesten.nl)

December 2018

“Een hele fijne zwangerschapsshoot gehad! Het resultaat is super, bedankt!” Chantal

Oktober 2018

Ashley Lynn Fotografie op Instagram

Ik probeer mijn portfolio natuurlijk zo goed mogelijk up to date te houden, maar lang niet al mijn foto’s staan hier op. Het is ook nog eens best moeilijk kiezen! Gelukkig is daar instagram, waar ik nog veel meer van mijn foto’s kan delen. Ben je nieuwsgierig? Klik op de knop en volg me, super leuk! ♡

2017- 2020 © Ashley Lynn
 Alle afbeeldingen zijn eigendom van ashleylynn.nl en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.
 KvK: 66432650.