Malmö

Hi everyone! You have to excuse me for the messy layout. I’m trying to come up with a pretty blog design, but so far no luck. Instead I accidentally erased a few blogposts (HOW?!), messed up the fonts and got a big headache from all of the coding stuff. I have zero inspiration in the blogdesign department at the moment! Help. Anyway, because a friend of mine is leaving next week for a working-trip to Malmö, it got me inspired to post the pictures I took while I was there in 2012 (geez, time flies). Have you been there before?

Although it was very cold during our visit (around -10C) and we had to drink a lot of coffee to get warm, these pictures really make me long for snow! I never really appreciated winter before my trip to Sweden (and before investing in a realllly warm coat – believe me, it makes all the difference). We also went back a second time in April. By then, the sun was shining and Malmö was even more pretty. I’ll go and dust off those pictures soon as well :)

(It feels a bit weird posting pictures from last year! Blogging is all about “the now”, so it seems. But: next week we’ll be spending the weekend in Newcastle and I’m so excited to bring my camera!)

You might also like...

This entry was posted in daily musings, photography, travel. Bookmark the permalink.

24 Responses to Malmö

 1. Linda says:

  Oh, Malmö!!! Ik ben er deze zomer geweest en vond het een erg fijne stad. Lund vond ik nog fijner (daar werd ik meteen verliefd op), maar daar weet je natuurlijk alles van :-)

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, jaaaa niets kan tegen Lund op natuurlijk…!

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Joyce says:

  Wat heerlijk om weer wat bits & pieces terug te zien van je Malmo avontuur. Het lijkt, ook voor mij als trouwe lezer, echt nog gisteren dat je daar zat en je avonturen met ons deelde en ons liet weten hoe verheugd je was over de komst van vriendlief. <3 En hey lieve Ashley, die lay-out is in mijn ogen echt niks mis mee hoor! Don't be to harsh on yourself!

  Ps. Leuk dat je naar Newcastle gaat trouwens! Daar ben ik zelf eind augustus dit jaar nog geweest. Het is niet de meest bruisende stad, maar het Mary Poppins gehalte is aardig hoog en shopping is daar ook niet al te slecht (lees; huge Primark en geweldige drugstores met goedkope make-up. Neem een bodycareproduct van Soap&Glory mee, heerlijk)! Have fun!

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Joyce, jij laat altijd zulke leuke en lieve comments achter, dankjewel! En ja, mede door jou ben ik geïnspireerd om ook naar Newcastle te gaan. Ik had er al wat meer mensen over gesproken en toen zag ik op jouw instagram dat je er was en toen heb ik het even aan mijn vriend laten zien en die was ook gelijk enthousiast. Dus, dank daarvoor! :) En bedankt voor de tips!

  ReplyReply

  [Reply]

 3. Jolien says:

  Mooie foto’s heb je daar gemaakt! En inderdaad, niets mis met je lay-out.

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Dankjewel! :)

  ReplyReply

  [Reply]

 4. Masha says:

  Super pretty pictures!

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Thank you :-)

  ReplyReply

  [Reply]

 5. Nanda says:

  Wat een mooie foto’s! Zou graag eens naar scandinavie willen :)

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Dankjewel! En ik kan maar een ding zeggen: doen doen doen! Haha :)

  ReplyReply

  [Reply]

 6. Rianca says:

  Ik kan ook niets fouts ontdekken aan je layout hoor. Ik word nog steeds heel erg blij van jou minimalistische smaak. En wat een fijne foto’s van Malmö. En oude foto’s delen in tof. :)

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, oke mooi, dan ga ik dat eens vaker doen :)

  ReplyReply

  [Reply]

 7. Melissa says:

  Super leuk, wat neem jij mooie foto’s zeg!
  Ik was aan jaar terug in Malmø

  Photo Challenge @The Mind of an exchange

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Dankjewel :)

  ReplyReply

  [Reply]

 8. Anne says:

  Ash wat leuk deze post!! Ik heb er echt zin in, ben super benieuwd. Geniet ervan in Newcastle!!! Xx

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Dankjewelll, jij heel veel plezier in Malmö! Doe ze de groetjes daar ;) haha

  ReplyReply

  [Reply]

 9. Aimee says:

  Mooie foto’s! Ik ben nog nooit in Zweden geweest, maar het land staat absoluut op mijn daar-wil-ik-nog-heen-lijstje (net zoals Noorwegen en Finland trouwens).
  Veel plezier in Newcastle, ik ben benieuwd naar je foto’s! =)

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Ik kan Scandinavië van harte aanbevelen, echt alles wat ik daarvan gezien heb (Finland, Zweden, Denemarken, klein stukje Noorwegen) vond ik prachtig. Het is misschien geen standaard vakantie, maar evengoed heel erg mooi! En dankjewel, dat gaat vast lukken daar denk ik! :)

  ReplyReply

  [Reply]

 10. Marijn says:

  Wat een mooie foto’s! Als de sfeer in het echt net zo fijn is als de foto’s doen geloven lijkt het me een heerlijke stad.

  Ik heb ook voor het eerst in jaren best zin in sneeuw & de winter. Van twintig graden in eind oktober raak ik toch een klein beetje in de war haha.

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, ja ik begrijp precies wat je bedoelt met dat weer. Kom maar op met die kou!

  ReplyReply

  [Reply]

 11. Ellen says:

  Ja, Malmöööö! M’n vriend woonde er eerst dus het was 50/50 met Lund, but nothing beats cozy little Lund

  ReplyReply

  [Reply]

 12. Wauw prachtige foto’s krijg spontaan zin in de winter!!

  ♡ Emma

  ReplyReply

  [Reply]

 13. Janna says:

  Wat een prachtige foto’s. De belichting is ook erg mooi. Veel plezier in Newcastle. Ik ben er vorig jaar geweest voor mijn 16e verjaardag, het was zo tof. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring (:

  Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt :)

  ReplyReply

  [Reply]

 14. Mandy says:

  Ooooo Scandinavië! Ik heb ook meteen zin om te gaan, heerlijk die knusse winterse foto’s!

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *