Joris, foto’s en de rest

Hoi. Ik moet echt betere titels gaan verzinnen. Maar hier dus een soort van weekoverzicht/van alles en nog wat berichtje.

♥ Afgelopen week tikten we een oude radio op de kop bij de kringloopwinkel. Wat een geluk, want we zochten er al een tijdje één! Hij moet even opwarmen, maar daarna komt er prima geluid uit. Part of the charm! ;) ♥ Ook kocht ik een hele stapel boeken bij de kringloop. Vijftig cent per stuk… daar kun je ze niet voor laten staan. Ik weet in ieder geval wat ik ga lezen deze zomer. Ook leende ik “An Abundance of Katherines” van mijn zusje. ♥ Ik had nog een gratis treinkaartje, dus besloten Joost en ik een dagje naar Amsterdam te gaan. Bij de Bagels & Beans probeerden we dan EINDELIJK een tarwegrasshot. Ik was erg benieuwd. Getverdemme! Nee, niets voor mij. Joost wel, maar die lust alles ;) ♥ Een hoekje in onze slaapkamer. Tja, ik maak nou eenmaal overal foto’s van. ♥


Dit weekend was het Historisch weekend in Den Helder (zelf noem ik het vaak “hysterisch” weekend, ha-ha, ik ben zo grappig). Op de oude rijkswerf verzamelen zich dan allemaal voertuigen op wielen (auto’s, motoren, vrachtwagens en bussen, hoe ouder hoe beter), eetkraampjes en muzikanten. Drie jaar geleden ben ik eens mee geweest met Joost en zijn vader en toen verbaasde ik me over het feit dat ze bij élke auto een kwartier konden kijken en praten. Nou vind ik mezelf niet dom ofzo, maar de helft van zo’n gesprek kan ik dan dus echt niet volgen hè. Dit jaar wist ik beter en sloeg ik de zaterdag over. Ik nam mijn zelfgebakken chocolade cake (tip!) mee naar mijn moeder, mijn zusje bakte heerlijke aardbeien cupcakes en samen hebben we gezellig in het zonnetje gezeten. Niet verkeerd!

De zondag wilde ik dan toch wel even gaan kijken en gelukkig had Joost met zijn vader de dag daarvoor al een groot gedeelte gezien, dus dat kwartier per auto gedoe konden we overslaan. Pfieuw! Ik maakte wat foto’s, we zochten een auto uit voor Joost z’n verjaardag (grapje), we aten broodjes haring en hebben lekker langs het water gezeten.

Hoi! Dit is Joris! We gingen zondagmiddag ook nog op “kraambezoek” bij een goede vriend van ons om zijn nieuwe kat te bekijken (eehh, dat klinkt een beetje raar, want je zegt ook niet “nieuwe baby”, maarja, hoe moet ik het anders zeggen?). Toevallig had ik mijn camera mee en kon ik wat schattige foto’s maken. Joris is nu bijna 7 weken oud. Het was wel moeilijk om weer naar huis te gaan… haha. Wat een schatje!

Gelukkig belde Ben ons daarna of we misschien even op Joris wilden passen. Natuuuuurlijk wilden we dat! Hij was verrassend snel gewend en vloog heel de kamer door, want alles was natuurlijk nieuw en spannend. Daarna heeft hij vooral lekker bij ons op de bank geslapen, terwijl wij een paar afleveringen van Parks and Recreation keken. (Enne, hoe komt het toch dat je vriend er misschien wel nóg leuker uitziet met zo’n kleine kat op schoot?)


Verder zagen we dit weekend de film “Dan in Real Life” met Steve Carell.

Lieve film! Hier is de trailer.

Dat had ik wel even nodig na een spannende aflevering van House of Cards de avond daarvoor. WOW, wat een serie. Zo ontzettend spannend! We zijn nog niet helemaal bij met kijken (we hebben dus net aflevering 1 van seizoen 2 gezien), maar dit belooft wat, poeh… Als je het nog niet kijkt, dan kan ik het zeker aanbevelen!

En ik luisterde natuurlijk ook nog muziek.

Simon & Garfunkel – The Only Living Boy in New York.

Vandaag is het maandag en is het poetsdag :) Fijne week! x

Liefs,
Ash

You might also like...

This entry was posted in daily musings, stupid pictures, tunes. Bookmark the permalink.

17 Responses to Joris, foto’s en de rest

 1. Saskia says:

  ik reageer nooit zo snel, maar ik wil even zeggen dat ik jouw foto’s echt tof vind om naar te kijken. Stralen een fijn sfeertje uit. En wat een schatje die Joris!!

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Dankjewel Saskia! Leuk dat je reageert! :)

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Rianne says:

  Leuke foto’s! Wat een lieve kat :)

  ReplyReply

  [Reply]

 3. Bente says:

  Ooh ik wil Joris hebben!!

  Hopelijk zit het poetsen er voor jou weer op vandaag :)

  ReplyReply

  [Reply]

 4. Pauline says:

  Wat een te gekke radio zeg! En wat is Joris lief!

  ReplyReply

  [Reply]

 5. Marlissa says:

  Leuk artikel, wat een schatje is Joris!

  ReplyReply

  [Reply]

 6. Jolien says:

  Oh god, wat is Joris een schatje!

  ReplyReply

  [Reply]

 7. Elise says:

  Aww, wat een schatje is Joris!

  ReplyReply

  [Reply]

 8. Ester says:

  Als het baasje van Joris nog een keer een oppas zoekt mag hij mij bellen ;-)

  Leuk, een stapel ‘nieuwe’ boeken. In mijn oude straat in Leiden zat ook zo’n leuk initiatief. Daar werden alle oude/nieuwe boeken heengebracht en ze hadden een gigantische collectie. Je mag daar, gratis, 10 boeken per keer meenemen. Na het lezen breng je ze weer gewoon terug (maar dat hoeft niet eens).

  ReplyReply

  [Reply]

 9. Nuria says:

  Wat een snoepje is Joris!!

  ReplyReply

  [Reply]

 10. Charley says:

  Awhh, wat een cutieee! En Dan in Real Life is een leuke film inderdaad! :)

  ReplyReply

  [Reply]

 11. Nanda says:

  Wat is Joris een poepieeee! Lief :)
  En wat een toffe radio, leuk dat hij het nog doet.

  ReplyReply

  [Reply]

 12. Lisa says:

  Aaaawh!
  Wat een poeppie! Ik ben altijd helemaal verliefd op rode katers…

  Verder ben ik echt jaloers op de stijl van je interieur! Zo gaaf en mooi!

  ReplyReply

  [Reply]

 13. Raounak says:

  Wauw, inspirerende foto’s!

  ReplyReply

  [Reply]

 14. Danielle says:

  Ah wat een super schattig katje:D
  En hele mooie foto’s

  Liefs
  Daniëlle

  ReplyReply

  [Reply]

 15. Bregje says:

  Die kat is echt zo lief! En ik houd helemaal niet van katten.

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, ik dus normaal ook niet zo… (volgens mij moet ik nu bewaking gaan regelen na deze uitspraak…). Zo’n kitten daarentegen, SMELT.

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *