Hoi allemaal! Het werd weer eens tijd voor een fotodagboekje. Ik denk zo vaak dat ik niet genoeg materiaal heb, maar dan zie ik dat ik eigenlijk best wel weer veel foto’s heb gemaakt (en best veel heb gedaan!). Joost is nu alweer een paar weken weg en hoewel het stil is in huis (en koud in bed, snif), moet ik zeggen dat ik mezelf goed kan vermaken. Natuurlijk mis ik hem wel heel erg en zou ik het echt heel leuk vinden als we zomaar spontaan even een koffie konden gaan halen in de stad, maar ik heb het druk zat en bovendien vertrek ik over nog geen vier weken zelf gewoon naar IJsland om hem te zien. Wauw, ik ga naar IJsland! Ik besef het zelf nog niet echt. Tot die tijd moet ik nog genoeg doen, dus die paar weken kom ik vast nog wel door… Hier de foto’s van de afgelopen twee weken :)

❤ Mijn webshopje (bij gebrek aan een beter woord) ging online, yay! Het logo en de achtergrond heb ik zelf geschilderd/ontworpen en ik ben er eigenlijk best wel blij mee. Nu nog afwachten hoe snel ik het zat word, haha. Gelukkig heb ik nog geen 100 visite kaartjes besteld ;) ❤ Een selfie, want ik vond dat mijn haar wel leuk zat en ik had een nieuw shirtje aan. Moet ook wel eens kunnen, toch? ❤ Chaos op de bank! Ik heb toch maar eens een papieren agenda aangeschaft, dat was hard nodig. Nu kan ik alles een beetje beter op een rijtje zetten. Ook fijn: alle schoolagenda’s bij de Hema gaan nu weg met 50% korting. ❤ De bouwvakkers zijn nog steeds druk bezig en ik was het zat om steeds om kwart over zeven gewekt te worden door André Hazes. Dus sliep ik deze week een nachtje bij m’n moeder en maakte ik er een foto van de deur, want ik vond de kleurtjes mooi (heel logisch).

✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽


Ik vond mezelf zielig en ging naar de snackbar (haha). Was de tijd van de maand en op de een of andere manier had ik er deze maand erg veel last van, ik was echt een huilebalk… Vreemd, normaal merk ik er vrij weinig van.

Ook kocht ik diezelfde dag deze leuke laarsjes. Gelukkig ben ik dan wel zo slim om niet naar een hele dure zaak te gaan… Deze komen gewoon van de Van Haren.

Het raadsel van de Trabant is opgelost! Joost en ik zagen deze Trabant altijd staan als we een rondje liepen over Willemsoord (oude werf gebied) en we maakten ons eigenlijk een beetje zorgen dat hij stond de verroesten. Gelukkig zag ik ‘m vorige week rijden toen ik samen met een vriend een terrasje deed.

Op het terras dronk ik deze heerlijke latte machiatto. Wat hebben we toch een prachtig weer gehad de afgelopen weken!

Afgelopen zaterdag ging ik op pad naar Amsterdam. Eerst bracht ik samen met mijn moeder een bezoek aan mijn zusje, die daar nu woont voor haar opleiding. Lekker gekletst, de tv aangesloten (gigantisch ding joh! haha) en haar nieuwe meubeltjes bewonderd die ze van papa had gekregen.

Daarna vertrok ik met de metro naar het centrum om dan EINDELIJK eens dat etentje te hebben met de club uit Zweden. We proberen al heel lang een datum te prikken waarop iedereen kan en nu was het dan echt zo ver! Het was nog even spannend toen Jaap maar niet op kwam dagen, maar uiteindelijk was hij er dan toch ;) Marjolein had ons uitgenodigd in haar huisje op de wallen (haha, klinkt zo fout, maar het was ECHT op de wallen, naast de oude kerk) en het was héél erg gezellig. Natuurlijk eerst even elkaar updaten, want een paar had ik al 2 jaar niet meer echt gesproken, en daarna kwam de wijn… hilariteit alom. We speelden een spelletje (30 seconds heet het geloof ik) en we waren bloedfanatiek met onze jongens tegen de meisjes teams, maar op een gegeven moment ging het natuurlijk voor geen meter meer, haha. Om half twaalf een beetje tipsy weer één van de laatste treinen in… dat is het enige vervelende van hier in de Noordkop wonen, je kunt het niet laat maken. Maar het was perfect zo!

Samen met Anne ging ik twee keer naar de bioscoop. A Thousand Times Good Night en Boyhood. Beiden erg mooie films!

In de wc’s nam ik een selfie… Ik weet het, heel fout, maar m’n haar zat goed (vond ik toen).

Afgelopen dinsdag was de diploma-uitreiking van mijn schoonzusje. Ik heb daar natuurlijk wel meer foto’s van, maar ik vind het altijd nogal een dingetje om familie zomaar op internet te zetten. Als het dus lijkt alsof ik geen menselijk contact heb: dat heb ik wel, hahaha. Ik zet mensen alleen liever niet zomaar op internet, vandaar :) Maar goed, we gingen na afloop uit eten in de 9 straatjes en aten bij een restaurant met heel gaaf behang. En een huiskat.

De afgelopen week zou het zo zijn dat je het Noorderlicht ook in Nederland zou kunnen zien. Nu zeggen ze dat natuurlijk wel vaker en ik heb het hier nog nooit gezien, maar goed, zo’n kans laat je natuurlijk niet aan je voorbijgaan… Samen met een vriend reden we naar de dijk en na een kwartier turen gaven we het op. Totdat ik op facebook las dat het op de Afsluitdijk te zien was. Ik was het niet van plan, maar Ben dacht er duidelijk anders over en dus reden we gewoon even door naar de Afsluitdijk. Daar stonden meer mensen te kijken, dus helemaal gestoord waren we niet. Gek genoeg was ik nog nooit gestopt bij het monument (je kunt het heel vaag zien, rechts op de foto), dus dat was al een avontuur an sich. Uiteindelijk hebben we heen Noorderlicht gezien natuurlijk, haha, maar gezellig was het wel.

Knuffelen met Joris :)

Terwijl we Friends kijken.

Een kaartje uit IJsland! ❤

Zoals ik al vertelde en genoeg heb gespamd (haha) opende ik dus mijn webshopje en ik was echt heel blij verrast met de bestellingen die binnendruppelden. Ik was er zelfs een beetje “overwhelmed” van (is er een Nederlands woord voor?). Op dit moment heb ik al 15 officiële bestellingen gehad, wauw… Ik kan er niet over uit.

De eerste ging gisteren de deur uit! Spannend!

De steigers voor de flat en het zonlicht zorgden voor een mooie foto. Ik ben super blij met ons knusse flatje. Voel me er heel erg thuis.

✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽ ✽

Verder: keek ik alle seizoen van Sex and The City. Ik zweer het, ik heb wel een leven! Het gaat gewoon heel snel als je het kijkt tijdens het eten, of als je het gewoon aan hebt staan op de achtergrond terwijl je met iets anders bezig bent. ❤ Ook keek ik weer heel wat afleveringen Friends. Zo grappig dat de mode die ze dragen in seizoen 1+2 (en dan vooral Phoebe) weer helemaal terugkomt. Al die hippe meisjes in Amsterdam lopen er zo bij. ❤ Ik heb Wuthering Heights nog steeds niet uitgelezen. Val steeds in slaap… ❤ Ook ging ik braaf drie keer per week naar de sportschool! Ik heb een keer overgeslagen ivm verkoudheid, maar verder houd ik het goed vol. Als ik het zes weken volhoud (en geld heb), dan mag ik een nieuw sportsetje voor mezelf kopen (vind ik). ❤ Ook schilderde ik twee schilderijtjes. Die ik allebei niet mag laten zien, maar wie weet komen ze nog op mijn website te staan, als de “klanten” het goed vinden! :) ❤ Zou ik misschien naar een lezing van Lena Dunham gaan, maar ik kwam er achter dat ik dan niet in Nederland ben en toen was ik even ontroostbaar. ❤ Oja, ik heb ook nog een muur zwart geverfd! Ik maak er binnenkort een foto van. Het was wel echt een RAMP, want het zat overal. Rotspul. Ok, het was misschien ook niet zo slim om rond 10u ‘s avonds te beginnen, maar ok… het zit er op. ❤ Ik keek best wat films (zoals je in de vorige post hebt gezien). Ook begon ik aan Frances Ha, maar ik vind het tot nu toe helemaal niets en heb het daarom afgezet. Misschien moet ik het een tweede kans geven? ❤

Tot slot, muziek!

Ik ben bezig met een herfst playlist! Die komt denk ik morgen of overmorgen online.

Hoop dat alles goed met jullie gaat. Ik ga weer verder met schilderen. Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Ash