sundayplaylist1-1

1. Flume – Insane ft Moon Holiday ♩ 2. Dum Dum Girls – Coming Down ♩ 3. Miles Davis Quintet – It never entered my mind ♩ 4. My Morning Jacket – Movin’ Away ♩ 5. Lennon Stella & Chip Esten – Believing ♩ 6. Nico – These days ♩ 7. Françoise Hardy – Le temps de l’amour ♩ 8. Sibylle Baier – The end ♩

De playlist:

Vandaag vond ik het tijd voor een nieuwe playlist! Ik had namelijk al best weer wat fijne nummers verzameld. Het zijn allemaal vrij verschillende liedjes, maar dat komt omdat ik eigenlijk niet weer een standaard Dotan/The National/noem-nog-een-herfstig-indie-geluid lijstje wilde maken (er zijn namelijk al heel veel fijne herfstplaylists te vinden op internet!). Een beetje Nico (altijd goed), Miles Davis (thanks Homeland), wat country (uit de serie Nashville) en nog een paar nummertjes die ik ontdekte dankzij films, series of youtube. Deze ga ik de komende herfstige dagen nog heel wat draaien denk ik! Ik hoop dat er voor jullie ook iets tussen zit :-) Klik hier voor de playlist op youtube (op spotify kon ik helaas niet alle nummers vinden).

Fijne zondagavond! x