Hoi allemaal! Het is zondag en dat betekent weer een dagboekje van de afgelopen week. Ik ben er nog niet helemaal over uit of dit nou werkt, wat vinden jullie? Liever op de zondag een weekdagboek of liever tussendoor eens een post met wat foto’s van 1 dag? Het spreekt me aan dat ik op deze manier een vaste routine heb, maar tegelijkertijd vind ik het juist ook leuk om juist wat losser daarin te zijn. Hechten jullie daar waarde aan, uploads op een vaste dag? Laat even weten wat jouw voorkeur heeft (of als het je niets uitmaakt). Alvast bedankt! :-)

Maandag tekende ik een Volvo 240 en schreef ik er wat lugubere teksten van The Smiths naast ;)

Vorige week zondag kwam Anne gezellig barbecuen en het was een hele geslaagde avond, al zeg ik het zelf. Toen ik anderhalf jaar geleden stopte met vlees eten, had ik eigenlijk helemaal niet gedacht aan hoe je dat oplost bij zo’n vlees-georiënteerde activiteit als barbecuen. Ik ben er inmiddels achter dat het prima kan. Ik vind het juist heerlijk, allemaal van die verschillende hapjes! Barbecuen en vlees zijn twee dingen die wat mij betreft echt prima los van elkaar te zien zijn. Ik maakte bijvoorbeeld groentenspiezen, met stukken paprika, ui, champignon en “gehaktballetjes” van aubergine. En wraps, met een vulling van kidneybonen in een lekker sausje. Oprollen in aluminiumfolie, hup op de bbq en daarna knoflooksaus en stukjes komkommer en tomaat toevoegen. Super lekker!

Het begin van de week was erg rustig op fotofront, want ik heb vooral achter mijn laptop gewerkt, het huishouden gedaan en ‘s avonds op de sportschool gewerkt. Maandag, dinsdag én woensdagavond moest ik daar aan de slag, dus ik was donderdag best wel blij met mijn vrije dag. ‘s Ochtends ging ik lekker hardlopen. Heerlijk, wat een weertje zeg! Ik liep langs het water en over Willemsoord. Die route ga ik er in houden.

Daarna schreef ik een blogpost over het boek van Grace Coddington. Snel doorwerken, want ‘s middags kwam…..

mijn zusje! Mijn moeder vroeg op de whatsapp of ik nog iets leuks ging doen en toen stuurde ik dus deze foto.

Het was héérlijk weer afgelopen donderdag, dus we gingen op stap en ik liet haar meteen even de nieuwe bibliotheek zien. Dit is het uitzicht vanaf het dakterras.

Ze bleef gezellig eten en nadat J. en ik haar ‘s avonds naar de trein hadden gebracht, gingen wij ook nog even een stukje lopen. Natuurlijk ging onze route langs de nieuwe ijssalon in de stad, Paradijs, want die hadden we nog niet uitgeprobeerd. Nummer 1 blijft voor ons ijssalon Laan, maar als je zin hebt in verschillende smaken, dan is Paradijs wel een aanrader. Ik had aardbei en bloedsinaasappel en J. had yoghurt en duindoorn. Vooral duindoorn was bijzonder (op een goede manier)!

Daarna lagen we voor pampus op de bank.

Mooie zonsondergang. Ooooh, ik heb zoveel zin in de zomer!

Ik ging voor het slapengaan nog even onder de douche en gebruikte het reinigingsmasker “Dark Angels” van Lush. Dat spul is intens, wauw.

Vrijdag ging ik  druk aan de slag. ‘s Avonds moest ik namelijk werken op de sportschool en overdag wilde ik ook nog wat werk verzetten. Dat is gelukkig gelukt!

Met het mooie weer had ik mijn Allstars weer uit de kast getrokken (dit wordt jaar 7..! misschien toch maar eens nieuwe kopen, want mijn zolen zijn wat versleten) en toen het gisteren opeens tien graden kouder was, had ik eigenlijk nog geen zin om weer afscheid te moeten nemen van mijn blote enkels. Laarsjes, prima, maar dan wel met een opgerolde broek. Verder had ik me maar goed aangekleed, want het leek bijna herfst.

De week sloten we gisteravond af bij mijn schoonouders. M’n schoonmoeder had een heerlijke cake gebakken (ik ben dol op aardbeien!) en ‘s avonds keken we het Eurovisie Songfestival. Pffff, ik vond het wel een lange zit hoor, ik was even vergeten hoe lang dat ook alweer duurde ;-) Misschien volgende keer toch maar een wijntje erbij, want dan is het misschien nog wel uit te houden, haha. Nu niet gedaan, want ik had ‘s ochtends ook gewerkt en ik was super moe, dus anders had ik mijn ogen helemaal niet open kunnen houden. Het was wel gezellig en ik heb hard gelachen om de commentaren op twitter!

En tot slot natuurlijk een liedje:

Van de soundtrack van Girls! :)

Vanavond komt Tara eten (ik ga Shepherd’s Pie maken, met linzen) en morgen hebben we nog een vrije dag, oh yeahhh. Zin in! Ik ben wel klaar voor de nieuwe week, wat jullie?
Liefs! x