Zo zie ik er vandaag NIET uit:

Ik dook vandaag in het archief van ashleylynn.nl en toen kwam ik deze foto’s tegen uit april 2012 (!). Ik nam ze in mijn studentenkamer in Lund, tegen de muur, naast het raampje waaruit ik over de parkeerplaats kon kijken. Het begon toen een beetje warmer te worden in Zweden (eindelijk konden die muts en handschoenen de kast in) en alles werd zo mooi groen. Wij Hollanders vonden het stiekem af en toe nog best fris, maar de Zweden stapten bij de eerste zonnestralen al met korte broek naar buiten om de gezamenlijke barbecues op de campus aan te steken.

Mijn desktop:

Een foto die ik tegenkwam op tumblr. Géén idee wie het zijn, maar daarom intrigeert de foto me denk ik ook zo.

Het boek dat nu op m’n nachtkastje ligt:

Pinball van Murakami (geleend van mijn zusje) 


Leuk deze week:

Dat ik bij mezelf merk dat ik lekker in m’n vel zit en een beetje rust heb gevonden. Op de een of andere manier is er de afgelopen weken een knop bij me omgegaan (ook na verschillende leuke en inspirerende gesprekken met mensen) en begin ik er vertrouwen in te krijgen dat ik misschien zelf kan waarmaken wat ik zoek, in plaats van te hopen dat ik een vaste baan ga vinden. Er schiet nog wel minstens drie keer per dag door m’n hoofd dat ik ga mislukken en dat ik niet goed genoeg ben, maar ik begin het aardig onder de knie te krijgen om dat stemmetje een halt toe te roepen. Wat heb ik te verliezen? Misschien ben ik (nog) niet zo goed als anderen, maar voor mij is er ook plek, toch? Ik probeer nu per dag 6-8 uur echt te werken aan mijn doelen en daar verdien ik nog geen geld mee (ik verdien geld met een bijbaan), maar wie weet wat de toekomst brengt. Het voelt goed dat ik mezelf nu toestemming heb gegeven om het op mijn manier te doen en bovendien mezelf ook de ruimte heb gegeven om te falen (does this all make sense?). Als gevolg bruis ik van de ideeën en motivatie! :-) Ook leuk: dat het weer tijd was voor IJSJES.

Drie dingen die ik vandaag heb gedaan:
1. Gesnoozed
2. De pleister van mijn duim gehaald (die ik er gisteren bijna had afgehakt) (ok, overdrijven is ook een kunst, maar zeer deed het wel)
3. Door de kou (acht graden, dat is vanaf nu koud, ja) en miezer naar mijn werk gefietst en de boel geopend.

Ik mis:

Kim!! Altijd Kim! Waarom woon je nou zo ver weg?! Ik vind het tijd voor een meidenweekend! (foto uit 2011)

Niet leuk:
Dat de serie Nashville gecanceld is! Zo stom! Ok, de serie is wel wat achteruit gegaan in kwaliteit het afgelopen seizoen, maar het is zo vervelend dat personages nu geen echt “einde” krijgen. Ze hebben niet eens een speciale finale aflevering kunnen schieten. Irritant. GILMORE GIRLS ALL OVER AGAIN.

Heimwee naar:

zw25
zw111
zweden12
zw36
zw20
zweden33

Zweden natuurlijk.

Nummer dat op repeat staat:

Christine & The Queens (en ok ok, stiekem ook veel Drake)

Verdere plannen voor vandaag:

Vanochtend heb ik 09.30u tot 13.00u gewerkt op de sportschool, ‘s middags heb ik wat getekend voor een projectje waar ik mee bezig ben en vanavond gaan we gezellig bij m’n schoonouders eten en samen het Eurovisie Songfestival kijken :)

Fijn weekend! Liefs x