Hoi en welkom bij weer een illustration monday! :-) Benieuwd hoe ik deze heb gemaakt? Hieronder zie je het:

Vorige week nam mijn vriendje een tijdschrift mee uit de trein (de Jan) en daarin kwam ik deze foto tegen. Leek me leuk om als inspiratie te nemen voor een tekening! Ik begon met een schets op een gewoon A4tje en ben daarna aan de slag gegaan met een zwarte fineliner. Die tekening heb ik vervolgens overgetrokken op dikker papier (dit papier kwam van de Tiger) en heb ik hier en daar nog wat aangepast. Inscannen en vervolgens weer inkleuren in Photoshop! Ik weet alleen niet of ik nu helemaal tevreden ben met de kleuren… Ik had echter weinig tijd vandaag, want ik moest wat eerder beginnen op m’n werk, dus ik kon er wat minder tijd aan besteden dan dat ik eigenlijk wilde. Misschien dat ik ‘m later nog aanpas. Vaak helpt het als ik het een dagje laat liggen :-)

Verder ben ik vandaag eindelijk bezig geweest met het ontwerpen van visitekaartjes. Werd wel eens tijd! Kan niet wachten tot ik ze binnen heb!
Liefs! xx