Hoi, hallo! Ja, ik vind het altijd een beetje nutteloos als mensen gaan zeggen “SORRY dat ik niets gepost heb, blabla”, dus dat ga ik dan ook niet doen (hoe graag ik me er stiekem ook voor wil verontschuldigen) en in plaats daarvan ga ik zeggen: dankjewel dat je er nog bent en dit berichtje leest! :) De afgelopen weken heb ik even een pauze genomen en dat voelde goed en als iets wat ik gewoon moest doen. Weinig keus, eigenlijk. Iedere dag iets proberen te bloggen vergt toch best wel wat energie en zeker als je ook nog eens iedere dag iets super leuks wilt posten (wat natuurlijk niet lukt, althans MIJ NIET, en dan ben ik weer teleurgesteld in mezelf en nouja, je weet hoe dat gaat).

Hoe het gaat? Kan beter. Ik wil er absoluut niet geheimzinnig over doen, maar er uitgebreid over schrijven lukt gewoon (nog) niet. Iedere keer als ik het probeer (er staan zo’n zes kladjes in de wordpress-wachtrij) dan raak ik weer een beetje in paniek. Er is in ieder geval niets ergs gebeurd (er is niemand dood, mijn relatie is niet voorbij etc.), maar het komt er op neer dat ik sinds juni paniek- + angstaanvallen heb en dat is eh, nogal kut. Hoe ik me voel verschilt heel erg per dag en of ik geslapen heb. Vorige week dacht ik dat ik gek werd en dat ze me moesten wegdragen op een stretcher (geen grapje, ik zag het al helemaal voor me, Girl Interrupted style zeg maar) en vandaag gaat het best-wel-redelijk. Ik heb professionele hulp gezocht en bekijk het per dag. Dus, now you know! Ik ga beter worden, dat hoop ik heel erg en dat blijf ik mezelf voorhouden. Tot die tijd probeer ik gewoon zoveel mogelijk verder te gaan met de gewone dingen, voorzover dat gaat. Mocht je mij bijvoorbeeld gemaild hebben en heb ik nog niet gereageerd? Vat het alsjeblieft niet persoonlijk op! Voor mij zijn dat soort dingen nu enorme obstakels (ja, ik weet hoe STOM dat klinkt). Working on it!

(ik vind het ook best wel lastig om dit op internet te zetten #dramaqueen, maar ik doe het toch)

Maar, laten we het nu even over de positieve dingen hebben, want die zijn er gelukkig ook nog wel! Afgelopen weekend bracht ik samen met mijn vriend door bij mijn familie in Zeeland. Daar maakte ik deze foto’s van mijn mooie nichtje Eline. Ze is echt zo’n leuk en vrolijk meisje! Dat spat ook wel van de foto’s af!

Mooi is ze he?

Ieder jaar hebben ze na afloop van de Visserijfeesten een vuurwerkshow en dit jaar gingen we met z’n allen richting het strand om het vuurwerk te bekijken. Klapstoelen onder de arm voor de oudjes (haha) en dan met nog heel veel andere mensen verspreid over het strand een kwartier naar het mooie vuurwerk kijken. Na afloop toeteren de vissersschepen in de haven en is het jaarlijkse feest weer voorbij.

(mijn vriendje maakte deze foto van ons)

Ik heb al een tijdje geen illustration monday meer gepost, maar ik blijf wel tekenen (al is het eigenlijk meer doodlen).

Bij de Hema outlet kocht ik o.a. dit stempelsetje voor een euro. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar ik denk dat er weinig mis kan gaan.

Ik heb niet super veel foto’s gemaakt de laatste tijd, maar wel veel gelezen en films en series gekeken.

Tippies: Call The Midwife. Dat heb ik al even genoemd, maar oh wat een fijne serie. Gisteren heb ik de állerlaatste aflevering gekeken die er te vinden is en ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen! ♥ Apollo 13. Een film met Tom Hanks over de Apollo 13 missie. Wat een super goede film was dat! Zo spannend ook, zeker als je bedenkt dat het allemaal echt gebeurd is. ♥ Contact, dat vroeger één van mijn lievelingsfilms was. Het was één van de eerste films waarin ik een sterk vrouwelijk personage zag en ik heb haar echt tijden als voorbeeld gezien. Uiteindelijk ben ik helemaal niet de wetenschap in gegaan, maar ik vond het heel bijzonder om die film weer eens terug te zien. ♥ Dicte. Een Deense detective. Heel soms vind ik het wel een beetje te Flikken Maastricht (maar ik ben Britse detectives gewend, Flikken Maastricht kan ik echt niet aan, haha), maar ik blijf toch kijken! ♥ Adam. Een romantische komedie/drama over een jongen met Asperger. Heel lief en zeker de moeite waard! Staat op Netflix. ♥ Hello I must be going. Een film over de 35-jarige Amy, die verlaten is door haar man en weer bij haar ouders moet gaan wonen. Geen kaskraker, maar wel een schattige film. (staat ook op Netflix) ♥ Cosmos. Origineel een wetenschapsserie van Carl Sagan (toevallig ook de schrijver van het boek/de film Contact ;) ) en dan nu de remake met Neil deGrasse Tyson. Onwijs interessant! En zeer goed te volgen. Staat wederop op Netflix. ♥

Ik heb nog een paar dagen een spotify abonnement, dus daar probeer ik nog zoveel mogelijk gebruik van te maken. Een liedje dat ik tegenkwam en sindsdien best vaak draai (met name omdat ik het zo’n leuk vrolijk zomernummer vind!):


Neiked – Sexual

Bedankt voor het lezen! Hope you’re all well :)
Liefs xx
Ash