♥ Jullie súper lieve reacties op mijn blogpost (ik ga ze nog beantwoorden <3) ♥ Lieve post krijgen van iemand die ik eigenlijk alleen “ken” via internet, dankjewel Nathaly (:  ♥ ‘s ochtends onder de douche dansen op het nummer Cheap Trills van Sia (ja, dat is een visual waar je vast niet op zat te wachten, haha, maar het is leuk, you should try it!) ♥

Een stapel kunstboeken vinden in de kringloopwinkel voor twee euro per stuk en weer heel veel nieuwe inspiratie opdoen ♥ De film Tallulah op netflix (en daarna de naam Tallulah lekker plat uitspreken en doen alsof je een kind hebt dat zo heet – “Tawlllllùùùùlaahhhhwww, we gaan eteeeeeen!”). Maar even serieus, echt een fijne film is dat. Met o.a. Ellen Page ♥

♥ Boeken lezen op het strand – deze ontdekte ik in de bibliotheek en nam ik mee omdat ik Marja’s stukjes in De Groene Amsterdammer vaak ook zo fijn vind ♥ Nóg een boek vinden in de kringloop voor maar 50 cent, die al suuuuper lang op mijn verlanglijstje stond (maar eerst moet ik deze uitlezen). I’ll report back.

Dat ik iedere dag wakker word naast deze leukerd ↑ (sorry, even kweliger doen hoor, dat ben ik anders nooit toch?) ♥ Dat het weekend is! ♥

Dit liedje ♥

Liefs! xx