Zijn jullie al geabonneerd op Marlou’s briefje? Een paar weken geleden vroeg ze of ik wilde bijdragen aan een editie en ik voelde me natuurlijk hartstikke vereerd, dus ik zei gelijk ja. Ik ging aan de slag en deze maandagochtend was het zo ver: hij zat in m’n inbox! Ik vond het echt super leuk om iets te maken en het daarna in het briefje te zien staan, zo tussen allemaal leuke fotootjes en content van Marlou’s hand.

Nieuwsgierig naar wat ik heb geschreven? Ik maakte onder andere deze collage ↑ en schreef wat over mijn zomer in Den Helder. Mocht je meer willen zien: als je je nu opgeeft dan stuurt ze van de week nog eens de vorige editie naar de nieuwe subscribers. Daarna zul je (bijna) iedere maandag een leuke mail in je digitale brievenbus ontvangen. Het is helemaal gratis, dus daar hoef je het ook niet voor te laten! (GROAATIS, wie wil dat nou niej?!) Klik hier voor de link om je op te geven.

Marlou, dankjewel voor de uitnodiging (en voor de lezers van het briefje: ik hoop dat jullie mijn bijdrage leuk vonden)! (:

Liefs! x