Hallo Nederland, hallo liever lezers. Ik ben er weer! Hoe gaat het met jullie? Ik weet dat het de laatste tijd een beetje stil is op mijn blog en dat komt doordat ik a) héél hard aan mezelf aan het werken ben, b) ik een weekje op vakantie was en c) het inmiddels ook weer druk heb met freelanceklusjes en m’n andere baan (en met boobies tekenen op verjaardagskaartjes ↑). Mijn blog probeer ik daarbij zoveel mogelijk als creatieve uitlaatklep te zien en niet als “o ja, ik MOET vandaag nog een artikel plaatsen” (want serieus, van wie MOET dat nou eigenlijk?). Maar goed, jullie zijn inmiddels wel van mij gewend dat er niet zo vaak iets online staat, haha… (sorry als je dat vervelend vindt)

Zoals ik al zei ben ik dus op vakantie geweest. Ik ben net terug van een weekje Zweden, waar we verbleven in een heel schattig huisje in Småland, en dat heeft me ontzettend veel goed gedaan. Een weekje Zweden is natuurlijk ALTIJD leuk (liefde voor Zweden), maar het is gewoon ook heel fijn (en gezond denk ik) om een weekje weg te zijn uit je omgeving en weer ruimte te scheppen in je hoofd voor nieuwe inspiratie en ideeën. En om natuurlijk een beetje tot rust te komen. Ik heb suuuuperveel boeken gelezen en ik was helemaal vergeten hoe heerlijk ik dat eigenlijk vind! Die gewoonte probeer ik er nu dus weer in te houden :-)

Ik ga nog een update schrijven over onze vakantie in Zweden, want ik heb nog heel veel tips voor als jullie ook eens die kant op willen (en ik vind het stiekem gewoon leuk om al m’n fotootjes te ordenen). Daar wil ik wel even de tijd voor nemen, dus ik durf nog niet precies te zeggen wanneer ik dat online zet. Snel hoop ik :-)

Voor nu wilde ik even deze update plaatsen!

Liefs! xx