Hoi! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een illustration monday heb gepost, maar ik wilde vandaag toch eens laten zien waar ik mee bezig ben geweest. Nog niet af (is iets ooit af?), maar al herfstig genoeg om te laten zien denk ik. Alle herfstige pumpkin spice latte clichés samen in één afbeelding, haha (heb ik overigens nog nooit geproefd, maar dat terzijde- ps is dat nou echt lekker ofnie?).

Fijne avond! Liefs x

O ja, ik ben trouwens ook bezig met een portfolio. Er staat nog niet zoveel op en het voelt daardoor een beetje voorbarig, maar ik kreeg een aantal keer de vraag (o.a. na afloop van wat shoots) of ik ook een website had enz., dus het werd maar eens tijd. Voorlopig ben ik voor shoots niet echt beschikbaar (lol, voorzover er interesse is), maar ik kan wel vanuit huis werken en bijvoorbeeld helpen met de vormgeving van je blog. Als je nieuwsgierig bent (of denkt dat je me wel ergens voor kunt gebruiken), dan kun je altijd een kijkje nemen! :) Hier is de link.