Boeken die ik gelezen heb in februari (video)

Genoemde boeken: A Tale For The Time Begin – Ruth Ozeki | Het Achterhuis – Anne Frank | Zout op mijn huid – Benoîte Groult | Freedom – Jonathan Franzen.

Ja, daar ben ik weer hoor, met een nieuwe video waarin ik vertel over de boeken die ik gelezen heb in de maand februari. Het waren er niet zo veel dit keer, maar even goed leek het me leuk om het bij te houden.

Mijn excuses voor de overbelichting van sommige filmbeelden trouwens! Ik ben afhankelijk van natuurlijk licht en vandaag was het hier ZO wisselvallig (het ene moment was het helemaal bewolkt en het volgende moment scheen de zon), dus het resultaat is eh, ook een beetje wisselvallig. Ik heb het geprobeerd aan te passen en ik heb nog overwogen om een deel opnieuw te filmen, maar ik wist dat ik dan waarschijnlijk precies hetzelfde probleem zou hebben (en bovendien moest ik al delen opnieuw filmen vanwege stomme vrachtwagens enzo). Ik hoop dat het niet al te vervelend is!

Liefs,
Ash


This entry was posted in books, daily musings, video. Bookmark the permalink.

10 Responses to Boeken die ik gelezen heb in februari (video)

 1. Selina Vink says:

  Leuke video weer! Ik wil je graag volgen op Goodreads, wat is je account? Als je die liever niet geeft snap ik het ook hoor!

  Onder ‘het achterhuis’ staat trouwens nog een verkeerd linkje (hij gaat naar het boek van Lauren Graham).

 2. Anna Maria says:

  Leuke video weer!!! Hihi blijft grappig hoe snel je praat.

 3. Tamara says:

  * sigh*
  Hahahahahaha. Ik lig helemaal in een scheur.

  En nog een keer om de erotische roman. Ik heb wat Franse familie en ik denk dat de intellectuele Parisienne en de Bretonse zeeman een topos in het culturele veld kan worden. Of misschien al is. Heel grappig.

  Ik heb trouwens ook Fifty shades nooit gelezen, ook omdat ik eigenlijk de indruk heb dat het gewoon best wel slecht is. Ondanks de seks ;)
  Thanks voor je besprekingen!

 4. Britt says:

  Ik vind het heel leuk en fijn om naar je video’s te kijken!

 5. Vera says:

  Ik vind je filmpjes heel erg leuk! Heel veel inspiratie om meer te lezen 😊.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *