Playlist

Link naar playlist op spotify | Link naar playlist op youtube*

*nummer 3 mist op de youtubeplaylist, aangezien het nummer daar niet te vinden is (alleen covers)

Mijn laptop was even buiten werking (ik moest een nieuwe accu en oplader aanschaffen, heel fijn), maar ik kan weer bloggen! Yes! Ach, jullie hebben het vast niet eens gemerkt, want laten we wel wezen, ik update sowieso sporadisch. Enfin, ik wilde eerst een mega post achterlaten met allerlei dingetjes erin, zoals o.a. deze playlist, maar dat duurt bij mij altijd eeuwen, dus vandaar dat ik deze nu apart upload. Een playlist dus, met liedjes die ik nu heel vaak luister (onder de douche, tijdens het afwassen, op weg naar de winkel, you name it). Geen idee of er iemand naar gaat luisteren, maar ik vond het sowieso al leuk om te maken. Ik kan het aanraden! Mocht je zelf ook een fijne playlist hebben gemaakt, please share! Liefs!

You might also like...

This entry was posted in lana del slay, playlist, tunes. Bookmark the permalink.

8 Responses to Playlist

 1. Saskia says:

  Fijne lijst! Ik heb Fiona Apple weer herontdekt ;) dankjewel!

  Ik heb geen playlist maar ik luister nu veel naar; The Sundays, The Bird and the Bee en Angus & Julia Stone.

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Ik was al opzoek naar nieuwe nummers erg handig deze playlist!

  ReplyReply

  [Reply]

 3. nettelie says:

  haha, jij hebt Girls gekeken! wat vond je van die laatste aflevering? TE GEK, toch? ik vond hem echt ge-wel-dig.

  thanks voor de mooie liedjes <3

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, ja klopt! Ik vond het echt een perfecte aflevering!

  ReplyReply

  [Reply]

 4. nettelie says:

  @Ashley:

  Ja, Lena is echt mijn eeuwige heldin. Dit vond ik trouwens wel een fijn artikeltje voor erbij: http://www.vulture.com/2017/02/girls-recap-season-6-episode-3-american-bitch.html

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Ah, tof artikel, dank voor het delen! Ik vond het écht een goede aflevering! Zo jammer dat het binnenkort stopt. Ben benieuwd wat Lena nu allemaal nog gaat doen :)

  ReplyReply

  [Reply]

 5. Karlijn says:

  London Grammar <3 Hun nummers zijn zo fijn. X

  ReplyReply

  [Reply]

 6. Karlijn says:

  Oeh leuk, ik hou van het delen van playlists! Altijd fijn om nieuwe muziek te ontdekken.

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *