GO VOTE!

En, heb jij al gestemd? Ik zal niet liegen: ik keek best wel op tegen deze week. Al die meningen van mensen die je om de oren vliegen en dan ook zelf nog eens een keuze moeten maken, ik vind het allemaal maar lastig! In mijn woonplaats stemt een groot deel op een partij waar ik nooit achter zou kunnen staan en het was de afgelopen weken soms best moeilijk om steeds weer de discussie aan te gaan. Een discussie ervaar ik overigens niet als vervelend, maar soms is het best moeilijk om elkaar te kunnen begrijpen! En, nog los daarvan, ervoer ik zelf ook al een hele tijd een innerlijke strijd tussen twee partijen. Nou ja, hoe lastig ik het ook allemaal vind, toch stem ik ALTIJD, omdat ik het een voorrecht vind om mijn stem te mogen laten horen. Na veel lezen en discussiëren en een beetje gevoel (tjah, hoort er voor mij toch ook bij!) heb ik vanmiddag (samen met m’n moeder) uiteindelijk met plezier (op een vrouw) gestemd.

Vanavond nog even met mijn vriend langs de stembus en dan komt daarna Tara eten en gaan we samen de verkiezingsuitslagen bekijken. Duimen!

Mocht je het nog niet gedaan hebben, GA STEMMEN! De stembussen zijn tot 21.00u open, dus je hebt nog alle tijd!

Liefs,
Ash

You might also like...

This entry was posted in daily musings. Bookmark the permalink.

5 Responses to GO VOTE!

 1. Sammie says:

  Ik ga zo eerst eten en dan naar de stembus :)

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, yay!

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Daan says:

  Ik kon gaan stemmen in mijn eigen flat, hoe chill is dat? :D

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Dat is wel erg luxe!

  ReplyReply

  [Reply]

 3. Tamara says:

  OMG alles wat jij zegt – ik ook. Heel vermoeiend.
  Ik wil nu ook even geen nieuws tot me nemen, maar focussen op de rest van m’n leven.

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *