Gelezen in april (video)

Genoemde boeken: Lord Of The Rings – J.R.R. Tolkien | Het volgende verhaal – Cees Nooteboom | Bleekers zomer – Mensje van Keulen | Kom hier dat ik u kus – Griet op de Beeck | The Little Book of Hygge – The Danish way to live well

Zoals ik in het filmpje vertel heb ik in april geen filmpje gemaakt (sorry!), omdat ik in maart gewoon geen enkel boek had gelezen. Soms heb je dat wel eens en het leek me ook stom om dan maar wat te verzinnen. In de maand april heb ik dat geprobeerd in te halen en in deze video vertel ik wat over de boeken die ik toen gelezen heb. Ik heb de smaak inmiddels weer te pakken (en een eigen bibliotheekpas, yes!), dus ik hoop jullie volgende maand ook weer te kunnen vertellen over een stapeltje boeken. Ik denk dat het dan misschien wel leuk is om het eens wat anders te doen. Misschien een idee om over elk boek een minpunt en een pluspunt te noemen? Ik vertel nu vaak kort waar de boeken over gaan, maar eigenlijk kun je dat ook makkelijk op goodreads lezen bijvoorbeeld. Ik wil voorkomen dat het een beetje langdradig wordt. Suggesties zijn welkom! :)

(Overigens moet ik tijdens het editten vaak zo hard lachen om mezelf… volgens mij kom ik hier en daar echt over als een leeghoofd, hahaha. Ik zal voor volgende maand eens wat intelligentere dingen bedenken dan “het is tof geschreven” of “het trekt me aan” (spreekt Ash, spreekt!). Oh well ;) We kunnen niet allemaal perfect zijn natuurlijk.) :) :)

Bedankt voor het kijken!

Liefs! xx

You might also like...

This entry was posted in books, daily musings, video. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gelezen in april (video)

 1. Tamara says:

  Was het met ‘gij’ toevallig?
  http://woordenlijst.org/leidraad/11/5

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Nee, dat had ik opgezocht, maar het was toch echt met “ik”. Hmm, nouja, maakt ook niet zoveel uit.

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Jessica says:

  Ik vind ‘Vele hemels boven de zevende’ ook een echte aanrader van Greet Op de Beeck. Van ‘Gij nu’ was ik zelf absoluut geen fan, maar als je van kortverhalen houdt, zal je het waarschijnlijk al beter vinden.

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Dank voor de tip! :-)

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *