Deze week

Het is maandag! Tijd voor een lijstje over de komende week. Niet zelf verzonnen, veel Zweedse blogs doen dit en het leek me leuk :-)

Doen: foto’s editten in de bibliotheek en m’n “nieuwe” lens uitproberen. Een vriend van mij is fotograaf en van hem mocht ik zijn 35mm lens lenen. Zo tof! Ik moet nog wel even sparen + wat opdrachten doen voordat ik ‘m zelf ook kan aanschaffen, maar het is al super leuk om ‘m te kunnen uitproberen. Nu nog een model vinden… Misschien Tara maar even lief aankijken, haha. (Bovenstaande foto’s schoot ik trouwens – vorige week – gewoon met m’n eigen lens- ik vind ze echt leuk!)

Ook doen: zonsondergang kijken in de auto op de dijk. Muziekje op. IJsjes eten. Avondwandelingen maken. Leonie terug mailen. Shoots plannen. Slaapplekken/huisjes/hotels boeken voor tijdens onze vakantie in Schotland (ja, we hebben de boot geboekt, we gaan!).

Kijken: stiekem was ik weer begonnen aan The Good Wife… maar nu ik weet hoe het met bepaalde personen afloopt kan ik er bijna niet naar kijken. Ik leef me ZO erg in, haha. Weet niet of dat altijd goed is hoor! Gelukkig komt er 15 juni het tweede seizoen van You Me Her uit, dus dan heb ik weer iets nieuws te kijken.

(O JA, nog even tussendoor: het tweede seizoen van Master of None, waaaaauw wauw wauw! <3)

Outfit: vanwege de regen deze week maar weer eens m’n groene parka uit de kast gehaald. Fantastische foto inderdaad, haha, maar mocht je moeite hebben met het voorstellen van hoe een groene parka er uit ziet, let me know. I’ll hook you up. Verder denk ik er al weken over na om iets met m’n haar te doen, maar ik weet niet wat… Hoezo besluiteloos!?

Social event: zaterdag drankjes drinken en bijkletsen met Lisette!

Niet vergeten: mijn neefje woensdag te feliciteren, want dan krijgt hij te horen dat hij geslaagd is (kijk, ik ben optimistisch!). Plus een kaartje sturen voor Vaderdag.

Deze week lees ik: het boek De consequenties van Niña Weijers. Ik word iedere keer super blij van haar stukjes in De Groene Amsterdammer, dus toen ik ontdekte dat ze ook een boek heeft geschreven, heb ik dat natuurlijk gelijk opgezocht in de bibliotheek. Heb het vermoeden dat ik dit boek echt ga verslinden.

Fijne week!
Liefs x

You might also like...

This entry was posted in daily musings. Bookmark the permalink.

7 Responses to Deze week

 1. Hester says:

  Ah wat een tof blogconcept! Lekker overzichtelijk voor jezelf ook maar nog evengoed leuk om te lezen. Knap dat je foto’s edit in de bibliotheek trouwens, ik doe dat soort dingen juist het liefste thuis omdat ik dan zeker weet dat er niemand meekijkt (perfectionist yes). Ben heel benieuwd wat je van de 35mm vindt, heb ‘m zelf nog nooit geprobeerd!

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Haha, ik ga ook altijd met m’n rug naar het raam zitten, dan kan niemand m’n scherm zien!!! ;-) Heb vandaag de 35 mm uitgeprobeerd in huis (dus nog niet met een model) en ik ben nu al super fan. Prachtige lens. Helaas een beetje duur. Maar ik ga ‘m zoveel mogelijk gebruiken zolang ik ‘m heb!

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Leonie says:

  Ohhh, ik ben heel benieuwd wat jij vond van De consequenties! Ik heb nog steeds mixed feelings. Dus zet dat ook maar in je mail (ughe – brief – ughe), haha, dan wil ik er best nog even op wachten ;-) Liefs! X

  ReplyReply

  [Reply]

  Ashley

  Ik heb ook echt gemengde gevoelens! Vond het wel goed geschreven, als in: mooi taalgebruik, maar ik voelde eigenlijk helemaal niets? Vond geen van de personages echt interessant of echt genoeg om mee te kunnen leven. Wel jammer, want had er zoveel van verwacht!

  ReplyReply

  [Reply]

 3. Tamara says:

  Oeh, ik ben ook benieuwd wat je vindt van De consequenties. Heb hem nog steeds niet gelezen, maar soms weet ik het niet zo met (om maar even te generaliseren) die hele generatie jonge Amsterdammers van nu.

  ReplyReply

  [Reply]

 4. Tamara says:

  @Leonie:
  Als je eens zin hebt, kun je er iets over vertellen? Wat was je indruk?

  ReplyReply

  [Reply]

 5. Daan says:

  Dat boek lijkt me ook wel interessant!

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *