Ye Alright lov’?

Haha, het klinkt nu net alsof ik maanden ben weggeweest, maar eigenlijk waren het nog geen twee weken. Het voelt echter wel veel langer! En tegelijkertijd voelt het alsof ik niet ben weggeweest. Ken je dat? Best een gek gevoel.

Nouja, hier ben ik dan weer, terug van m’n vakantie in Groot-Brittannië. Echt uitgerust ben ik niet, maar het was wel heel erg leuk! Begin dit jaar twijfelden we even of we toch niet gewoon weer naar Zweden moesten gaan, maar ik ben blij dat we dit jaar eens voor iets anders hebben gekozen. Prachtige natuur, super vriendelijke mensen, schattige dorpjes, lekker eten en ook héél veel tweedehandszaakjes met boeken. I’m in love! De vakantie begon wat stressvol door autopech (en daardoor een gemiste ferry), maar gelukkig is na tweede dagen alles goedgekomen en konden we uiteindelijk wel een beetje ontspannen.

In die elf dagen heb ik ook onwijs veel foto’s gemaakt, dus er komt zeker nog een blogpost aan met tips voor The Lake District/Schotland. Bij deze wil ik ook de mensen bedanken die mij hebben gemaild met tips of tips hebben achtergelaten op m’n blog. Super lief en we hebben er zeker gebruik van gemaakt! :)

Vandaag begint voor mij gewoon de werkweek weer. Best wel vreemd hoor, want mijn vriend werkt in het onderwijs, dus hij is nog helemaal in vakantiemodus met al die vrije dagen. Bij ons in huis voelt het dan ook echt nog als vakantie. Ach, stiekem ook helemaal niet vervelend, want het is best fijn om een beetje relaxt op te starten in plaats van met volle vaart. Ik ben vandaag op m’n gemak naar de bibliotheek gegaan om wat mails te beantwoorden en een opdracht af te maken. Ook wilde ik nog even een blogje typen (bij deze dus). Morgen start ik weer op m’n werk en daarnaast ben ik bezig met m’n (online) portfolio. Gaat tráág, echt! Poeh.

Verder beginnen bij mij de “einde zomervakantie kriebels” zich te manifesteren. Je weet wel, dat gevoel dat je altijd had aan het eind van de zomervakantie bij het begin van een nieuwe schooljaar, helemaal klaar voor nieuwe uitdagingen en nieuwe dingen. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe ik daar vorm aan moet gaan geven. Me inschrijven voor een cursus of sport? M’n blog een nieuwe lay-out geven? Een kamer in huis herinrichten? Eindelijk beginnen met die creatieve projecten die in m’n achterhoofd zweven? Ik heb zin in een verandering, maar zo makkelijk vind ik het nog niet!

Heb jij nog spannende/nieuwe plannen voor komend jaar?
Liefs! x

This entry was posted in daily musings. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ye Alright lov’?

 1. Angélica says:

  Edinbuuuuurgh <3 Schotland is misschien wel mijn lievelingsland :) Klinkt als een toffe vakantie!

  ReplyReply

  [Reply]

 2. Ismay says:

  Wat fijn dat je weer terug bent! De laatste vakantiedagen geven mij ook altijd een dubbel gevoel. Fijn dat je inderdaad rustig weer kan opstarten. Ik ben benieuwd wat voor nieuwe dingen je wilt gaan doen/ondernemen na de zomer. Ik herken het gevoel wel, maar zelf weet ik uiteindelijk nooit wat die nieuwe uitdagingen dan zouden moeten zijn!

  ReplyReply

  [Reply]

 3. Irene says:

  Ik zit al helemaal in herfstsfeer. Haha. Ik herken het gevoel ook wel. Tijd voor iets nieuws. Ik ga naar de kapper. Dat geeft mij altijd zo’n boost. Een fris nieuw gevoel :p Maar ‘t is nu niet echt een super nieuwe start ofzo.
  Kijk uit naar je post over Schotland. M’n vriend en ik willen er ook een keer heen.

  ReplyReply

  [Reply]

 4. Ines says:

  Wat leuk dat het begint te kriebelen! :-) Wat zijn je foto’s weer mooi (en ik kijk er naar uit om meer te zien!) Binnenkort vertrek ik naar GB op Erasmus (hopelijk) dus die tips zijn wel welkom voor een paar weekends weg te gaan ;)

  ReplyReply

  [Reply]

 5. Daan says:

  Schotland is echt supermooi, heb daar een paar zomers geleden doorheen getrokken!

  ReplyReply

  [Reply]

 6. Sanne says:

  Fijn dat je zo’n leuke vakantie hebt gehad! Ik ken die einde-zomervakantie-kriebels ook. Ik werk al zes jaar fulltime (nu tijdelijk dan even niet) en zelfs dan is er een duidelijke overgang tussen augustus en september. Mensen zijn weer terug van vakantie, het wordt weer drukker, er worden weer allerlei evenementen gepland… Er hangt dan een nieuwe energie en vibe!

  ReplyReply

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *