maandag 8 januari

Hoi allemaal! Lang niet gesproken! Bij deze wil ik jullie een heel mooi liefdevol rustig en gezond 2018 wensen. Mag nog wel, toch? ;) Mijn oud & nieuw was dit jaar erg rustig (als je het opstootje bij de buren en de vijf politiewagens voor de deur niet meetelt) en ik moet zeggen, dat vond ik echt heerlijk! Het was de eerste jaarwisseling waarbij we lekker met z’n tweeën op de bank zaten (we deden spelletjes, aten hapjes en keken Parks & Recreation) en hoewel ik in het begin een beetje bang was voor FOMO, heb ik daar op de avond zelf geen moment last van gehad.

Met mij gaat het redelijk. Keep on keepin’ on, zullen we maar zeggen. Ik ben druk met mediteren/yoga/lezen/gezond eten/therapie en dus eigenlijk heel hard bezig met aan mezelf werken (jaaaa nog steeeeeds, er komt geen einde aaannnn). Ik hoop heel erg dat ik over een paar weken een fijn berichtje kan plaatsen. Voor nu moet ik me hier even heel hard op focussen en ik merk dat bloggen me daarom vaak niet lukt. Geen idee waarom, maar ik krijg het vaak al benauwd als ik dit scherm open. Ik wil even niet over mezelf schrijven, denk ik (sorry).

wittybookss

O ja, en dat had ik hier nog helemaal niet verteld: om toch nog ene beetje creatief bezig te kunnen zijn, zonder dat het voelt als een openhartoperatie, steek ik nu ook een klein beetje van mijn energie in een nieuw projectje: wittybooks.nl! Het gaat allemaal niet zo vlot als ik zou willen (ik had vooraf natuurlijk het briljánte idee om 3x per week te gaan posten, maar je voelt ‘m al aankomen, dat is vorige week totaal niet gelukt, oh well). Toch vind ik het wel leuk. Ik hoop jullie ook! :)

Het instagramaccount: wittybooks
Het twitter-account: wittybooksnl (sinds vandaag online!)

Ik wil geen afscheid nemen van mijn blog, dus dat ga ik ook nog niet doen. Ik kan nu alleen even niets beloven. Dankjewel voor je geduld en voor het meelezen <3 Liefs! x


This entry was posted in daily musings. Bookmark the permalink.

5 Responses to maandag 8 januari

 1. Karlijn says:

  Oeh, superleuk dat je nu ook een boekenblog hebt! Ik vind je stukjes over boeken altijd erg leuk om te lezen, dus ik ga gelijk even kijken.

 2. Merle says:

  Natuurlijk is het prima dat bloggen even niet wil lukken! Je kunt niet altijd maar doordenderen, een pas op de plaats hier en daar is ook goed. En Witty Books klinkt reuzeleuk, ik ga meteen eens een kijkje nemen!

 3. Tamara says:

  ‘zonder dat het voelt als een openhartoperatie’ LOL.
  Rustig aan!

 4. Anna Maria says:

  Soms is bloggen gewoon even niet het ding wat leuk of fijn is. Gelukkig is het een hobby en heb je gene verplichting.

  Neem lekker je rust, als je terug hier gaat schrijven dan kom ik lekker lezen. Zo niet dan hoop ik dat het goed met je gaat!!

  Liefs

 5. Eva says:

  Herken dat heel erg, ben deze tijd vooral bezig om aan mezelf te werken en mezelf tijd te geven voor mezelf, dat is zo moeilijk zonder afleiding van ‘het internet’. Veel succes jij de komende tijd <3 Pak het bloggen op wanneer het weer gaat en laat het even liggen als het te veel blijkt te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *