Een woensdaglijstje, gewoon omdat het kan ♥

Ongoing project:

Naast het updaten van mijn portfolio, ben ik langzaam bezig met opruimen en wat interieurdingetjes aan te passen. In mijn kantoor staat nu onze nieuwe kast (die we kochten bij de kringloop in Zweden) en ik heb wat planten verhuisd van de ene naar de andere kamer. Daarnaast probeer ik wat dozen voor de kringloop te vullen, want pfff, wat verzameld een mens veel spullen in een paar jaar tijd. Heerlijk om wat op te ruimen.

Gezien:

De serie Sharp Objects. Wauw, wat is dat een goede serie. We zijn inmiddels bij aflevering vier en iedere aflevering ben ik weer een beetje in shock over hoe goed het is. De cast is zo getalenteerd (Amy Adams heeft me echt positief verrast!) en het is heel mooi gefilmd. De soundtrack is trouwens ook fantastisch. Wel hele heftige thematiek en dus is de serie denk ik niet voor iedereen weggelegd. Als je wat minder in je vel zit zou ik de serie niet gaan kijken (tenzij je daar geen problemen mee hebt, dat kun je voor jezelf waarschijnlijk wel inschatten).

Gekregen:

Van Tara kreeg ik een Harry Potter mok!!! Zo leuk!

Gelezen:

Gisteren las ik het boek “Goodbye, Things: The New Japanese Minimalism” van Fumio Sasaki. Het boek leende ik van mijn zusje, die het blijkbaar heel goed vond, want ze heeft er wat zinnen in zitten markeren. Ik vond het ook een fijn boek en zeker inspiratievol. Het is voor mij wat té drastisch (ik hou gewoon van mooie spulletjes en zou het echt heel moeilijk vinden om in een kaal appartement te leven, daar zou ik niet gelukkig van worden), maar het heeft me wel aan het denken gezet! Wanneer worden je spullen een last?

Gedaan vandaag:

Koffie gedronken in de bibliotheek met m’n moeder (en m’n vriend, die onverwachts nog een dagje vrij was), wat gewerkt en ik ben druk bezig geweest met het maken van visitekaartjes. Zo moeilijk om te kiezen welke foto’s ik er op wil! Ja, ik ben soms wel een beetje een Chidi – voor wie ook The Good Place heeft gezien, haha. Maar het is uiteindelijk gelukt en als het goed is komen ze volgende week binnen. Toch fijn om ze te hebben en bovendien mocht ik ze van mijn werkgever ook bij hun op de balie zetten, dus wie weet wat daar nog van komt! :)

Muziek op repeat:

Dit nummer van Lennon Stella, een actrice uit de serie Nashville, die nu bezig is met haar eerste album. Vind het gewoon heel mooi!

Hoop dat ook alles goed met jullie gaat :) Mocht je nog willen reageren op mijn vorige post (waarin ik vroeg wat je zoal doet), dan zou ik dat echt leuk vinden!

Liefs! xx