Een paar weken geleden deed ik een oproepje aan al mijn lezers om (als jullie dat hadden) jullie blogs achter te laten. Hoewel volgens mij velen van jullie huiverig zijn (of een stille meelezer, hoi, ook leuk, dank dat ik jouw guilty pleasure mag zijn), waren er toch een aantal van jullie die gehoor gaven aan mijn oproep, yay! Dankjewel! Ik vermoed dat Jonathan daar ook iets mee te maken had ;-)

Ik weet dat zelfpromo een beetje lastig kan zijn, maar misschien moet je het eigenlijk niet zo zien. Ik zie het namelijk zo: ik ben altijd op zoek naar leuke blogs van meiden van mijn leeftijd en dan het liefst ook van meiden met wie ik me kan identificeren. (Meiden? Vrouwen? Je snapt wat ik bedoel.) Misschien zoek ik niet goed, maar ik kan ze moeilijk vinden! De algoritmes zorgen ervoor dat ik op instagram vooral vrouwen te zien krijg die al mega-populair zijn, maar van wie ik de content meestal niet zo heel interessant vind. Ik heb bijvoorbeeld niet zoveel met alleen maar fashion of make-up. Als ik al leuke blogs vind, dan is het meestal door een tipje op een andere blog die ik al leuk vond of door in de reacties eens door te klikken. Met het maken van deze lijst wil ik mijn steentje bijdragen aan het verspreiden van leuke blogs (en ok- het mezelf ook wat makkelijker maken). Dus mocht je het nog niet gedaan hebben, voeg je blog dan toe! :)

Heb je dus nog niet je blog achter gelaten, maar wil je toch nog wel op de lijst komen? Geen probleem, want je kunt nog steeds op de oorspronkelijke post reageren en dan “neem ik je mee” in de volgende “jullie blogs” lijst.

Goed, op naar de eerste tien blogs. Veel leesplezier! ♥

Yaëlle – Flowers in her mind
Hoi! Ik ben Yaëlle en mijn blog is flowersinhermind.wordpress.com. Ik ben nog niet zo heel erg thuis in het blogwereldje, maar ik vind het wel heel leuk om op mijn eigen plekje op het internet mijn gedachten eruit te kunnen gooien wanneer ik dat wil. Mijn blog is een beetje een samenraapseltje van van alles, vooral lifestyle en reizen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje wil nemen!

Sophie en Kirsten – Food & Spots
Hoi! Ik ben Sophie en samen met Kirsten blog ik op Food & Spots over reizen, hotspots, lekker eten en duurzaamheid. Onze blog is een plek waar je terecht kunt voor de beste hotspots, reisroutes en tips voor een duurzamer leven. De combinatie reizen en duurzaamheid klinkt misschien gek maar is toch iets waar veel mensen tegenaan lopen en wij daarom juist graag willen bespreken!

Irene – tussenmarsenjupiter.be
Ieeeeh wat een leuk idee! Ik ben Irene, ik word zaterdag 28 (vind ik best een ding eigenlijk) en ik blog nu bijna drie jaar en het was de beste beslissing die ik ooit kon nemen! Het heeft me al heel veel gebracht en ik voel me een heel ander mens (nog wel hetzelfde maar ook anders, snap je?). Ik schrijf over alles waarover ik wil schrijven. Lekkers, dingen die in mijn hoofd rondzwerven, boeken die ik gelezen heb, mijn Day Zero Project, dagboekjes, … Ik hou van tokkelen en letters dus het is eigenlijk een beetje raar dat ik er niet eerder mee begonnen ben.

Eva – & eva
Ik ben Eva en ik ben 19 jaar. Mijn blog heet sinds kort ‘& eva’ en bestaat inmiddels 3 jaar!! Ik schrijf over mijn leven (eigenlijk is het een beetje een digitaal dagboek), ik maak lijstjes van mijn favorieten en post over de boeken die ik heb gelezen en de films die ik heb gezien, als een ware filmjunkie. Daarnaast schrijf ik over de reisjes die ik maak en ik hou ontzettend veel van fotografie dus dit vormt mijn blog het meest! Ik hoop dat je het leuk vindt om eens een kijkje te nemen! Liefs <3


Sanne – Sannetimmermans.nl
Ik ben Sanne. Een Brabantse twenty-something die “net” iets dichter bij de 30, dan bij de 20 zit. Geen fulltime travelblogger (if only…), #fitgirl, fashionista of influencer op welk gebied dan ook, maar op mijn blog schrijf ik wel over hotspots & travel, lifestyle en van alles dat te maken heeft met money & mind. (Berichtje aan Sanne: de afbeelding die je had meegestuurd deed het helaas niet (meer), dus ik heb zelf even iets geknutseld! :) )

Saskia – I live for my dreams
Ik ben Saskia, uit de jaren ’80 mommy to be in Juli 2019 en getrouwd met de liefste. In het dagelijks leven ben ik kinderleidster en levensgenieter ten top. Ik blog al ruim 10 jaar op http://www.iliveformydreams.com , mijn eigen persoonlijke lifestyleblog over van alles en nog wat. Daarnaast hou ik erg van Londen, eekhoorntjes, katten, lezen, skaten, DIY’en en de natuur.

Evelien – Zwerfhout
Mijn naam is Evelien (30) en doe al vrij lang pogingen tot bloggen en sinds 2015 lukt dat aardig. Ik blog vooral over dingen waar ik tegenaan loop of me over verbaas in het dagelijks leven. M’n blog lijkt wat avontuurlijker dan ‘ie is, want ik ben eigenlijk gewoon een huismus die van films, wandelen en schilderen houdt, maar hopelijk daardoor niet minder leuk. Ik hoop vooral dat je dingen kunt herkennen en zo niet, dat je er misschien nog wat aan hebt.

Shirley – shirley.digital
Omdat ik het leuk vind om anderen blogs te ontdekken, ben ik zelf ook over de streep getrokken, haha. Ik ben Shirley (29) en ik schrijf over alles dat me bezighoudt. Binnenkort verhuis ik voor de liefde van Utrecht naar Antwerpen, dat is dan ook een onderwerp dat je regelmatig terugziet komen op mijn blog. Daarnaast schrijf ik over boeken, mijn vakanties, het leven en random hersenspinsels.

Daan – daankusen
Hi, ik ben Daan (30) en mijn blog, A Lie Worth Living For, is al sinds 2010 een mengelmoes van al mijn interesses. Ik schrijf over films en muziek, maar ook over geschiedenis en filosofie. Daarnaast verschijnen er ook regelmatig korte verhalen! Je bent altijd welkom op http://www.daankusen.wordpress.com!

Silke – Silkea
Ik ben Silke, en ik heb sinds halverwege februari een persoonlijke blog. Ik schrijf/wil gaan schrijven over alles wat mij inspireert en of blij maakt. Dagelijkse dingen maar ook mijn weg naar spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, buitenleven, cultuur en reizen. Als bijna afgestudeerde maatschappelijk werker ben ik erg geïnteresseerd in mensen en ook dat is een thema waar ik graag over schrijf. Maar liever doe ik niet teveel beloftes, ik vind het vooral heel erg leuk om met schrijven bezig te zijn :D

Deel 2 volgt snel!
Liefs x