Hi allemaal!

Na lang nadenken heb ik besloten om een apart blogje te maken voor het komende jaar.

Vaste lezers hebben ook wel gemerkt dat ik de afgelopen tijd veel minder heb geschreven. Dat komt voornamelijk doordat het voor mij steeds minder fijn voelt om alles in het openbaar te delen. Ik vind schrijven super leuk, en het creatief bezig zijn ook, maar het bloggen over m’n leven “in het openbaar” begint steeds minder natuurlijk te voelen. Tijdens het schrijven weeg ik constant al m’n woorden (toch wel met de gedachte van wie er allemaal kan lezen), censureer ik mezelf heel vaak en ben ik toch stiekem bezig met hoe het er naar buiten toe uitziet en hoe het allemaal overkomt. Het kost dan zóveel tijd en het haalt ook het plezier er wel een beetje uit. Ik doe het al zo lang natuurlijk, dus het voelt gek om het los te laten, maar tegelijkertijd voel ik al een tijdje dat het niet meer helemaal bij me past.

Omdat ik nog wel graag wil blijven schrijven (vind het echt heerlijk om dingen van me af te kunnen schrijven), heb ik voor nu deze oplossing bedacht. Ik ga helemaal geen geheime dingen doen het komende jaar en het wordt ook helemaal niet zo spannend (eh ja, behalve voor mij dan, haha), maar er over schrijven op een eigen besloten plekje voelt toch een stuk fijner.

Ik zou het super gezellig vinden als je mee zou gaan! Sommigen van jullie “ken” ik al zo lang. Mocht je mee willen lezen, ga dan naar http://ashleylynn.home.blog en vraag een uitnodiging aan. Om mee te kunnen lezen moet je wel een wordpress.com account hebben (of een account aanmaken), maar ik kon zo snel geen andere oplossing bedenken, dus hopelijk is dat geen probleem. Mocht het trouwens niet lukken, dan kun je mij ook een berichtje sturen en dan voeg ik je op die manier toe. Ik moet het toevoegen trouwens wel via mijn laptop doen, dus het kan eventjes duren. (Mocht je een uitnodiging aangevraagd hebben en niet door mij toegevoegd worden, dan is dat waarschijnlijk omdat ik je in het “echt” ken en ik je de verhalen liever zelf vertel :))

Als je denkt: “nah, het boeit me allemaal niet zo”, dan is dat ook geen probleem natuurlijk! Dan wil ik je bij deze bedanken voor het meelezen de afgelopen tijd (dagen/weken/maanden/jaren?) en wie weet komen we elkaar nog eens tegen op het wereldwijde web.

Wat ik met ashleylynn.nl ga doen? Dat weet ik nog niet precies. Er zal af en toe wel een iets verschijnen misschien, maar ik ga hier voorlopig niet (meer) dagelijks updaten. Ik vind het super spannend om dit los te laten, soms leek het zo’n groot deel van mijn identiteit (ik weet dat het gek klinkt), maar voor nu voelt het goed.

Mijn instagram zal ik wel gewoon bij blijven houden, dus ik verdwijn sowieso niet hoor!

Liefs,
Ash