Een paar maanden geleden deed ik een oproepje aan al mijn lezers om (als jullie dat hadden) jullie blogs achter te laten. Hoewel volgens mij velen van jullie huiverig zijn (of een stille meelezer, hoi, ook leuk, dank dat ik jouw guilty pleasure mag zijn), waren er toch een aantal van jullie die gehoor gaven aan mijn oproep, yay! Dankjewel! Ik vermoed dat Jonathan daar ook iets mee te maken had ;-)

Dit is deel 2 van de lijst. Veel leesplezier! ♥

Amanda – Viewfromtheroad

“Ik heb zelf ook een blog, waar ik post over mijn reizen. Ik vind het heerlijk om op reis te fotograferen maar deed er altijd weinig meer mee als ik eenmaal thuis was. Ik besloot toen een blog te beginnen – gewoon voor mezelf – om mezelf wat meer te pushen om meer met mijn foto’s te doen. Uiteindelijk vond ik het schrijven zelf net zo leuk als het fotograferen :) Ik heb geen standaard reisblog, maar wil vooral de schoonheid van onze planeet laten zien en tips geven voor wat minder bekende plekken (met een focus op Latijns-Amerika). Heerlijk om op een zaterdagochtend met mijn foto’s aan de slag te gaan en lekker te gaan schrijven!”

(Terwijl ik dit stukje publiceer werkt de site van Amanda bij mij niet, maar ik hoop dat deze weer online komt! Wilde de site toch aan het rijtje toevoegen.)

Carolien – Goedvoordewereld.nl
Ik blog op https://www.goedvoordewereld.nl, waar ik schrijf over toffe duurzame producten & initiatieven die de wereld een stukje beter maken. Ik wil vooral laten zien dat duurzaam & goed doen vooral ook leuk kan zijn. Dus niet per se gericht op het inleveren van luxe dingen, maar de positiviteit benadrukken van kleine stapjes. Geen shaming van anderen – maar cheerleaden voor iedereen die iets doet ;)

Mei Qi – meiqi.nl
Hoi! Ik ben Mei Qi en ik blog op http://www.meiqi.nl , hier post ik vooral mijn hersenspinsels, mijn avonturen die ik mee maak en dingen over mijn cultuur (China). Voor de rest houd ik ontzettend veel van fotografie. Dit is in even kort gezegd waar ik over blog. Ben je benieuwd of wil je meer zien/lezen? Neem eens een kijkje hihi :)

Anne – Etalles.nl
Mijn naam is Anne en ik schrijf op https://www.etalles.nl over mijn leven. Ik schrijf vooral wat in me opkomt, of dit nu wel of niet binnen een categorie past. Ik heb een lange blogpauze gehad en ben sinds een aantal maanden weer aan het schrijven, bijvoorbeeld over de psychische problemen die ik heb, maar ook over mijn leven als gescheiden moeder en over al het mooist wat ik hoor / zie / ruik / proef / lees / wat dan ook.

Simone – Sim’s Cup of Tea
Ik ben Simone, 33 lentes jong en schrijf sinds 2015 op https://www.simscupoftea.com (Sim’s Cup Of Tea) over alles waar ik gelukkig van word. Over de reizen die ik maak, Bucket List items, Gift Inspiration artikelen, Boeken, Series en Interieur. Dit alles met een persoonlijk tintje.

Bedankt iedereen, voor het opgeven! :)

Liefs x