Mijn plan was om heel oldskool een foto te maken met mijn webcam, maar die deed het niet en ik had geen zin om mijn laptop opnieuw te moeten opstarten, dus ik heb even zo charmant mogelijk geposeerd met mijn telefoon. Dit is waar ik de afgelopen twee dagen de meeste tijd heb doorgebracht: aan een bureau. Dat klinkt alsof ik alleen maar heel hard gewerkt heb (ok, gisteren misschien), maar ik heb hier ook gewoon gezellig zitten schilderen met een serie op de achtergrond of kerstmuziek.


De dagen zouden vanaf nu weer langer moeten worden, maar ik heb er nog niets van gemerkt. Vandaag is het amper licht geworden en heeft het voornamelijk geregend. Om half drie liepen we onder de paraplu in de stromende regen snel een kort rondje.

Ik voelde me een beetje opgesloten vandaag. Soms lukt het om juist te genieten van zo’n cocon, maar vandaag lukte het me minder goed. Dan voel ik me voornamelijk een luilak als ik binnen zit en series kijk. Het liefst zou ik even gaan hardlopen, maar die harde regen houdt me dan toch weer tegen.

De dagen voor kerst voel ik me vaak een beetje onrustig. Herkennen jullie dat? Alsof er iets bijzonders te gebeuren staat, terwijl dat, zeker dit jaar, juist absoluut niet gaat gebeuren. Gelukkig gaat het gevoel ook altijd wel weer over, dus ik leg me er bij neer en probeer er toch maar een beetje van te genieten. Al zal ik stiekem wel blij zijn als alles weer een beetje normaal is (wie niet?) en de dagen weer echt wat langer worden.

Note to self: als het morgen nog zo regent, gewoon een work out doen via youtube. En lekker voor die tv hangen, niemand die het wat uitmaakt.

Hoe gaat het met jullie?

Liefs,
Ash