Perfect om te doen op een regenachtige middag in het weekend: knutselen met touw en eucalyptus.

Zoals ik een tijdje terug al schreef zijn we laatst in een andere kamer gaan slapen. De kamer had heel wat tender love and care nodig om het er een beetje gezellig te maken, maar het gaat inmiddels zeker de goede kant op, al zeg ik het zelf. Er zijn nog wel wat projectjes die ik wil doen: ik wil ons headboard nog aanpakken (ik heb er nu maar gewoon wat stof omheen gespannen), ik ben bezig met het maken van een yogahoekje en we zijn nog op zoek naar een fijne leesstoel.


Dit weekend heb ik er voor gezorgd dat de muur boven het bed wat minder kaal is. Ik had al een tijdje het idee om daar iets op te hangen, maarja, wat he? Het liefst houd ik het zo ~ zen ~ mogelijk, dus een groot schilderij zag ik niet zo zitten. Toen kwam ik online wat van deze hoepels tegen. Dat leek me nou leuk om zelf te maken!

Ik gebruikte een zwarte stalen hoepel die ik vorige de week bij de Xenos kocht, een stuk touw (ooit eens gekocht bij de Hema, om cadeautjes mee in te pakken) en takken gedroogde eucalyptus (gekocht bij een bloemist en zelf gedroogd- wat gewoon vanzelf gebeurt overigens, haha).

Het touw wikkelde ik om de hoepel en knoopte ik tussendoor vast. De takken knoopte ik vast aan de hoepel met het touw. Simpel!

Voor een eerste probeersel vind ik het eigenlijk best leuk gelukt. Ik wist ook niet zo heel goed wat ik er nog aan kon toevoegen. Misschien nog wat andere gedroogde bloemen of takken? Op internet zag ik ook veel veren langskomen. Als ik er eens eentje tegenkom op het strand stop ik het er misschien nog eens tussen, maar eigenlijk vind ik de eenvoud zo wel mooi.

Liefs! x