Is er iets fijners dan je op de zondagmiddag warm aan te kleden en op pad te gaan voor een frisse wandeling? Dit is een retorische vraag, uiteraard, want ik doe op een zondagmiddag niets lievers dan dat.

Het was erg druk in het bos (of nouja… voor Helderse begrippen), dus we zijn doorgereden en zijn toen via de duinen het bos ingegaan.

(Toen ik deze foto aan het maken was, hoorden we een man in de verte zeggen: ah kijk, rode besjes! En toen kwam hij er aan met een schaar en twee kinderen met een plastic tas. Blijkbaar waren ze op zoek naar dingen voor in hun kerststukjes. Heel schattig, maar… snif. Ik hoop dat ze er ook nog een paar hebben laten hangen.)

Vrijdagavond maakten we zelf pizza en keken we The Holidate op Netflix. Die was trouwens verrassend minder slecht dan ik had verwacht. Het einde was wel erg cliché, maar goed, ik denk dat je ook niet anders mag verwachten van zo’n film. Ik vond ‘m wel schattig.

Zaterdag was een regenachtige mistige dag. Normaal zouden we misschien even ergens koffie hebben gehaald en een wandeling hebben gemaakt over de werf, maar met alle kerstdrukte vermijden we het centrum even. In plaats daarvan maakten we in de middag een korte wandeling in een heel mistig bos (waarbij ik stiekem heel erg baalde dat ik mijn camera niet had meegenomen, vandaar dat ik die zondag dus wel mee nam, haha), deed ik daarna een klein DIY projectje (morgen het resultaat!) en maakten we lasagne. ‘s Avonds was het tijdens onze avondwandeling nog steeds erg mistig, maar als je op de dijk stond dan keek je zo over de mist heen en was er een prachtige heldere sterrenhemel te zien. Zó mooi.

En gisteren maakten we een flinke wandeling, waar ik de foto’s hierboven maakte.

We hebben dus een heel rustig weekend gehad. Heerlijk! Ik denk dat het ook heel goed is om het in deze tijd wat rustiger aan te doen en mee te bewegen met de donkere dagen. Dat voelt in ieder geval wel goed. Wat ik trouwens stiekem net zo lekker vind als de wandeling zelf: bij thuiskomst een kopje thee zetten en m’n warme joggingbroek en dikke gebreide wollen sokken aantrekken ♥

Ik hoop dat jullie ook een fijn weekend hebben gehad. Liefs! x

Ps. Ik doe het deze week even iets rustiger aan, dus het kan zijn dat de posts later online komen dan 12 uur. Ik weet dat het jullie totaal niets uitmaakt, maar ik wilde het toch even delen.