Het is herfst and I love it. Vooral als ik ‘s ochtends in de ochtendzon naar mijn werk fiets en, hoe dichterbij ik kom, de frisse zeelucht me tegemoet komt. En als ik dan naar binnen stap, de trap oploop en het licht door het gebouw naar binnen zie vallen, dan denk ik: lucky me. Gelukkige ik.

Zo rond een 7 uur ‘s ochtends om een uur of 5 ‘s avonds is het licht op z’n mooist. Alles wordt dan goud.

Ik heb zin in geurkaarsen, in Gilmore Girls en lattes, in lange boswandelingen en in koude rode wangen. In cocoonen op de bank, met een goed boek en dikke grofgebreide wollen sokken.

(Ja, ik ben basic. Nee, ik heb geen Uggs).

Het is herfst!!!!


Op dit moment ben ik bezig in het nieuwste boek van Sally Rooney. Haar vorige boeken vond ik heel fijn, dus deze heb ik mezelf cadeau gedaan. Ik ben nog niet zo heel ver, dus veel zinnigs kan ik er niet over zeggen. Hebben jullie het al gelezen? Zo ja, laat me weten wat je er van vond. Geen spoilers alsjeblieft, want ik zit een beetje in een leesdip en ik weet niet hoe snel ik er doorheen kom. Ik heb het nog steeds vrij druk en als ik dan thuis ben dan ik vaak te moe om te lezen (dat is natuurlijk onzin… ik ben gewoon te lui). Ach, ik weet zeker dat het wel weer terugkomt. Soms heb je zo’n fase.

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik in dit stukje wilde schrijven. Vandaag heb ik een paar uurtjes vanuit huis gewerkt, ben ik met Tara door de McDrive geweest voor de McPlant (lekker!) en nu zit ik al een tijdje achter de laptop wat klusjes te doen. Ik wilde gewoon weer even iets van me laten horen.

Ik heb trouwens de studiefilmpjes weer helemaal ontdekt voor als ik flink aan de slag wil. Wat dacht je van dit knisperende haardvuur? Of deze, voor als je echt in de kerststemming wil komen.

Ik ga zo kijken of mijn vriend nog mee wil voor een boswandeling als hij thuiskomt (nu het nog licht is) en dan ga ik daarna nog even de syllabus lezen voor m’n cursus morgen. Hoop dat alles goed met jullie gaat. Fijne avond!
Liefs x