Mijn favoriete kringloopvondsten (+ tips!)

In één van mijn vorige posts noemde ik het al even: ik mis het zo om even lekker rond te neuzen in de kringloop. Ik ben niet zo van het winkelen, maar een kringloop- en boekenwinkel vind ik erg lastig om over te slaan. Ik vind het een mooi idee dat je spullen een...

DIY wreath met touw en eucalyptus

Perfect om te doen op een regenachtige middag in het weekend: knutselen met touw en eucalyptus. Zoals ik een tijdje terug al schreef zijn we laatst in een andere kamer gaan slapen. De kamer had heel wat tender love and care nodig om het er een beetje gezellig te...

DIY wand lambrisering (the easy way)

Onze (vorige) slaapkamer miste nog iets, maar ik kon er steeds niet echt de vinger op leggen wat het nou was. Ja, de muur achter het bed was nogal kaal, maar ik wilde graag dat het een rustige kamer zou blijven en allerlei dingen aan de muur leek me geen goede...

Week 46

Vanochtend werd ik wakker in onze "nieuwe" slaapkamer. Het duurde even voordat ik doorhad waar ik was. Het licht valt hier anders naar binnen en de kamer is een stuk ruimer. Voordat we over waren gegaan was ik bang dat het hier minder geborgen zou voelen. Onze...

Dagboek 18 juni

Ken je dat gevoel nog, van hoe je op de laatste schooldag van het jaar je boeken ging inleveren (vaak al in je korte broek en slippertjes) en je daarna met vrienden iets leuks ging doen omdat je álle tijd van de wereld had? Of hoe je, na een druk semester en een...

Dagboek (5 november) – een lijstje

Gemaakt: Volgens mij heb ik laatst een stukje geschreven over de studiolamp die ik wilde bestellen? Inmiddels heb ik die binnen en natuurlijk heb ik die ook al even uitgeprobeerd. Zo maakte ik onder andere deze foto van Tara. Als ik eerlijk ben vond ik het best lastig...

DIY posterhouder

Een paar weken geleden (eind augustus) ben ik samen met mijn vriend een weekje op vakantie geweest naar Zweden. We verbleven daar in een typisch Zweeds huisje, midden in de bossen van Småland. De reis duurde iets langer dan verwacht en dus was het al donker toen we in...

Over je routine veranderen, een boekenbak en een lijstje boeken

Mededeling: dit is een wat lang en onsamenhangend verhaal, maar daar had ik even zin in. Als ik iets tijdens mijn vakantie heb herontdekt, dan is het absoluut mijn liefde voor lezen (en vooruit, kaneelbroodjes). Ik heb fijne herinneringen aan hoe ik vroeger met mijn...

29 januari 2016

Wat is het fijn om weer een eigen werkplekje te hebben! Vorige week zag ik dat ze een mooi bureau in de aanbieding hadden bij de Jysk en besloot ik dat mijn banksaldo zich maar even over zijn depressieve gevoelens heen moest zetten. Doei! Er moest gewerkt worden! Nu...

vijf punten (oftewel, van alles een beetje)

Twee weken later en ik heb geen idee wat ik moet bloggen (leer ik het dan nooit?), maar ik wil wel wat posten, dus het is maar weer zoiets geworden. Vijf punten dus! 1. Al tijden ergerde ik me een beetje aan die witte kale muur naast de kachel. Wat moest ik daar nou...

Images

{ some snapshots I took with my dslr and phone } thank you all for all the sweet messages on my last post :)

Things I’ve been loving, picture edition

Our fun and summery weekend in Zeeland and Ghent last week ♥ Seeing my family again and having dinner at Kim's. ♥ Wearing summershoes and rolling up the ends of my jeans (finally!) ♥ Spending my life with my best friend ♥ Our "new" heater. ♥ A lot of work went into...

same old, same old, megapossssst

Picture time! Sunday breakfast at our own home. It feels so nice to have our own place again, I absolutely love it (and don't worry, I did not force my boyfriend to watch Gossip Girl with me!) ♥ I ordered a book for school (something to do with my master thesis, can't...

DIARY or something

Home Decor We have been living in our new apartment for almost a week now and every day it's starting to feel more like home. Interior design is one of the things I really enjoy and for me the challenge of spending little money, but having great results, is always a...

ZON

Today we kind of had our first real day of spring here in the Netherlands. It was lovely. I really love how light this house is, something I forgot until the sun came out today and lit it all up. I must say that I'm really glad that the sun is finally showing itself...